Sunday, December 27, 2009

kita kembali ke segmen terjah untuk selongkar pendedahan eksklusif daripada cik epal di zaman gonjeng..yeahh!


rina dan cik epal


aku rasa time ni aku 6 tahun..ibu aku masukkan aku sekolah tadika agama apa tah kat damansara dulu tu..aku pon dah lupa...tapi selekeh bebenau aku pakai tudung time ni...serkup nak kedepan paling depan..tudung senget benget..tapi sekarang pon aku selekeh jugak...kau ingat aku rajin nak dok betulkan tudung 24 jam..kalau senget benget dalam kelas ke time keluar ke..aku biar je..pedulik hape aku....




serious macam makcik jual karipap dua puluh sen time ni...ni ibu aku punya kerja la ni...dok pakaikan tudung cenggitu....sampai sekarang aku cuba jugak pakai macam makcik karipap ni..tapi tek gheti la aku..tangan aku tak style barangkali nak buat tudung style begini...senyum kerang busuk nampak gigi..tetappp!!



-nor (cousin) dan cik epal-


uihh...seksi aku tauuu...time ni jelah kau nak tengok aurat dan rambut aku ni haa...time ni nak pergi mandi mandaaaa....wee~







bahahaha...kelakar betul aku tengok semua dalam gambar ni..gila gonjeng masing masing...lagi lagi abang ajip...tapi time ni abang ajip slim la jugak..now dah buncit :D




cik epal muka tak bersalah..kak ina dok pegang adik aku pakai baju biru...dengan nor pakai baju kuning.....asal adik aku nampak comel dalam gambar ni?? ayah aku cerita..time gambar ni ambil lepas aku kena marah kaww kaww dengan makcik pakcik nenek dan ibu ayah aku...sebab time ni aku hilang..suka hati aku je pergi ikut cina totok mana tah mandi sama sama dengan dia...ibu ayah aku risau gila..tapi bila jumpa aku dengan cina totok semua tu...ayah aku cakap..serious muka aku tak bersalah lansung...biasa la aku..dari kecik sampai sekarang memang aku suka buat muka tak bersalah..walaupun memang aku bersalah time tu sebab membuatkan ayah dan ibu aku melilau lilau cari satu wetworld..hehhh




aku suka gambar ni..dah 2 entri aku tempek gambar ni...sebab time ni aku teruja lepas buat muka tak bersalah tuu..aku teruja boleh naik pelampung 3 orang sekali sumbat ye jugak..sekarang nak naik 3 orang sumbat sekaligus dalam pelampung ni?? memang bocor la pelampung jawabnya...sebab badan aku makin lah mengembang bambang..cisss...



aku rasa aku nak jumpa doraemon lepas ni..nak pinjam laci suka hati..aku nak pergi zaman silam aku...bestnya time tu..boleh hari hari mintak aiskrim dekat ayah...boleh buat jahat...dosa pon ayah ibu aku tanggung...muka dulu tak ada masalah...licin aje...mana ada jerawat nak tumbuh....sekarang??? harapan nan adooo je laaa.....dosa pahala semua dekat bahu sendiri...sesuka hati pakai tudung kejap pakai kejap bukak??? dosa dengan DIA satu hal...karang kena rotan dengan ibu aku pon satu hal jugakkk...wakakaka....





ini kira sudah part 4 dah aku update pasal zaman zaman gonjeng aku...boleh la tengok part yang lain lain di entri bawah ini yoooo...





p/s: kau orang ni bagi komen asyik "comel..comel..."...tiga tiga entri tu asyik itu je la komen aku dapat...cuba komen benda lain pulak...bagi komen KREATIF sikit la...ni aku nak balas pon aku tak tahu nak balas apa....kecik kecik semua orang comel..dah besar besar yang comot momot nya...wakakaka :D



p//s/s: siapa nak ikut aku jumpa doraemon??

68 comments:

  1. sis u tadika pasti ek?
    fuhh seksi gila mandi basah2(rambut lawa)

    ReplyDelete
  2. tanak ckp comel.tp masalahnye comel sngat..jdi comel lah!haha

    ReplyDelete
  3. tkezut bila buka td ada komen dr cik apple...huu mklum la aplle kn org bpengaruh kt dunia blog ini..
    anyway heppy sbb beta org 1st komen n myb 1st jgk baca..hee
    b4 ni slalu baca je,xpnh komen sbb............
    TQ

    ReplyDelete
  4. giler bnyk gmbar lamer2 cik epal...haha
    amat menarik...sbb dpt imbua balik kenangan lamer2...
    buat la lagi post2 camni...pasni buat la pasal zaman skolah plak..(^^)

    ReplyDelete
  5. hahahah memang cik epal gonjeng dan tak cute masa tu tpi tetap nakal cam sekarang

    ReplyDelete
  6. wakaka giler muka ko tak banyak berubah la cik epal sama sey hehe
    aku maleh nk follow ko cari doreamon
    aku nk follow ko cari tempe je ngeh3 hak3

    ReplyDelete
  7. hahhaah weh muka cik epal dari kecik sampai besar tak berubah weh. comel :)

    ReplyDelete
  8. wah..chomey cik epal waktu kecuk2...
    da besar cun lak..
    hehehe...

    jom melawat kat blog sy...
    ingat lagi x rase nye?
    da wat yg baru....

    ReplyDelete
  9. muke ko same je..pp nak tembam..hahaha

    ReplyDelete
  10. dapat dell + brickfield.. wahah comel2! (lagi) haha

    ReplyDelete
  11. Cik epaallllll

    !!

    ur so cuteeee,.
    adoooii,.
    geram sunggoh kite.,

    hahaha.,
    coemy2222\
    mauahhh22

    ReplyDelete
  12. memang zaman-zaman yang berlalu kan, kenangan masih dingatan.....

    Duit PTPTN Beli Telefon????

    ReplyDelete
  13. assalammualaikum cik epal

    dari kecik dah tutup aurat, ya. ni ciri isteri solehah ni..
    bab kat swimming pool tu tak masuk kiralah, kan.

    semoga dapat suami soleh ...ameen..

    ReplyDelete
  14. eh tudung ikat kat leher wat reben ea? haha same la kite dulu2 =)

    ReplyDelete
  15. thun 94 aku dah nak abis sekolah dah, skarang dah tue dah... haaha
    ko masih bebudak lg yo...best gak ingat zaman bebudak kan... kompom gelak balik

    ReplyDelete
  16. hoih,nmpk urat,eh aurat..hahahha

    ReplyDelete
  17. adoiy,.
    dh comel nk komen apo agii

    ReplyDelete
  18. tak kire nak komen comel gak .

    Ish-ish masa kecik dulu bukan main comel tapi bila dah besar .............

    ReplyDelete
  19. hohoho...
    kamu tak byk berubah.
    masih tang tu,
    kecil dan comel la...


    p/s:klik dell dan brickfields.

    ReplyDelete
  20. muka time kecik n muka Time bsr..sama saja..suka senyum sampai ke telinga..hehehe..XD

    ReplyDelete
  21. mmg terserlah kegonjengan mu keh keh :D

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. cik epal..wktu kcik2 mmg wjib kn pkai tdung mcm tuhh..klaka je rase.. :)

    ReplyDelete
  24. senyum cik epal dari dulu sampai sekarang same jee kan kan?
    haha :D comel comel :P

    ReplyDelete
  25. gmbar mkcik karipap tew lwax!!siyes...

    g laa blaja alek wat tdung cmtew! leh ajo sophie nnty...

    ReplyDelete
  26. zuratul ain;

    tadika pasti?? tah..tak tahu la pulak..lupa sudah..hahaha :D

    ReplyDelete
  27. nurayunni;

    ada lagi yang komen cute..haha

    ReplyDelete
  28. helena;


    uikk?? boleh pulak cenggituuu

    ReplyDelete
  29. miss lolly;


    buat la guane guane pongggg

    ReplyDelete
  30. miss lolly;


    buat la guane guane pongggg

    ReplyDelete
  31. yoo;


    berpengaruh mende nyaaaaa....saya blogger biasa je...macam anda juga :)

    ReplyDelete
  32. eddy;


    hikkk...memang banyak...ni ada lagi tak keluar lagi gamba lama lama...hahahaha....zaman sekolah?? tengok la nanti macam mana :)

    ReplyDelete
  33. eddy;


    hikkk...memang banyak...ni ada lagi tak keluar lagi gamba lama lama...hahahaha....zaman sekolah?? tengok la nanti macam mana :)

    ReplyDelete
  34. eyka;


    mana ada bergaya sangat pon :D

    ReplyDelete
  35. mamai;

    nakal memang tak boleh diubah la sampai sekarang..bahaha :D

    ReplyDelete
  36. enyheartsdiamond;

    ni lagi sorang....tak de komen lain ke?? bahaha :D

    ReplyDelete
  37. cik biol;

    alaa...mana boleh nak follow makan tempeee...habis la tempe nanti :)

    ReplyDelete
  38. dianna;

    wehhh banyak berubah weeehhhh...SEBENARNYA...wakaka :D

    ReplyDelete
  39. nanajoe;

    nanti sy free saya singgah...dah buat blog baru ke?? waahh :)

    ReplyDelete
  40. apek;


    tembam ke?? xde la sangat kan?? :D

    ReplyDelete
  41. mamma mia;

    tak de modal da la tuuu :D

    ReplyDelete
  42. honey bunny;


    akak?? saya dan anda tidak sama umur kah?? ;)

    ReplyDelete
  43. sharingfoz;


    yup...kenangan..best memories :)

    ReplyDelete
  44. si budak aboi;


    agak agak anak ke bape?? :)

    ReplyDelete
  45. a kl citizen;


    salam...wahh..di doakan pulak tu dapat suami soleh...hehehe...ouh..terima kasih :)

    ReplyDelete
  46. sue;

    oh dulu pakai tudung ikat kat leher jugak ke??? hehe :)

    ReplyDelete
  47. che li;

    memang budak lagi pon...ngeh ngeh ngeh....anda umur berapa?? dah layak bergelar pokcik ke?? hehehe :)

    ReplyDelete
  48. milimilo;


    kau jeles la tuuu...bahaha :D

    ReplyDelete
  49. cikti;

    komen la apa apaa...hakk :D

    ReplyDelete
  50. toyakaruma;


    bila dah besar..comottttt...!

    terima kasih sebab sambungkan..haha :D

    ReplyDelete
  51. cik ian:


    kecil??? hohhh tak kecil sangat kottt :D

    ReplyDelete
  52. monica;

    senyum sampai telinga..totappp :D

    ReplyDelete
  53. maiyah;


    yeah...gonjeng still adooo :)

    ReplyDelete
  54. shaneen pelangi;

    eh! saya rasa saya dah banayk kali dah letak gambar time kecik ni...mueheheeh :)

    ReplyDelete
  55. rara;


    memang ponnn kena pakai macam tu kottt..hakk :D

    ReplyDelete
  56. miss b;

    senyum kerang busuk totappp :)

    ReplyDelete
  57. sophie;

    tak reti la nak buat tudung makcik karipap tuuu :D

    ReplyDelete
  58. mueeheheh.. tiba2 cs jadi seksi.. xpela, time kecik kan.. pape pun zaman gojeng cs mmg mantop.. comel jea nengoh.. peace :)

    ReplyDelete
  59. awak..awak..:)
    comel lah..muka awak ada iras2 muka pelakon Faezah Ilai tuh :)ala..yg heroin cite asamara tu..chantek but still cute :D

    ReplyDelete