Sunday, December 27, 2009

kita kembali ke segmen terjah untuk selongkar pendedahan eksklusif daripada cik epal di zaman gonjeng..yeahh!


rina dan cik epal


aku rasa time ni aku 6 tahun..ibu aku masukkan aku sekolah tadika agama apa tah kat damansara dulu tu..aku pon dah lupa...tapi selekeh bebenau aku pakai tudung time ni...serkup nak kedepan paling depan..tudung senget benget..tapi sekarang pon aku selekeh jugak...kau ingat aku rajin nak dok betulkan tudung 24 jam..kalau senget benget dalam kelas ke time keluar ke..aku biar je..pedulik hape aku....




serious macam makcik jual karipap dua puluh sen time ni...ni ibu aku punya kerja la ni...dok pakaikan tudung cenggitu....sampai sekarang aku cuba jugak pakai macam makcik karipap ni..tapi tek gheti la aku..tangan aku tak style barangkali nak buat tudung style begini...senyum kerang busuk nampak gigi..tetappp!!



-nor (cousin) dan cik epal-


uihh...seksi aku tauuu...time ni jelah kau nak tengok aurat dan rambut aku ni haa...time ni nak pergi mandi mandaaaa....wee~







bahahaha...kelakar betul aku tengok semua dalam gambar ni..gila gonjeng masing masing...lagi lagi abang ajip...tapi time ni abang ajip slim la jugak..now dah buncit :D




cik epal muka tak bersalah..kak ina dok pegang adik aku pakai baju biru...dengan nor pakai baju kuning.....asal adik aku nampak comel dalam gambar ni?? ayah aku cerita..time gambar ni ambil lepas aku kena marah kaww kaww dengan makcik pakcik nenek dan ibu ayah aku...sebab time ni aku hilang..suka hati aku je pergi ikut cina totok mana tah mandi sama sama dengan dia...ibu ayah aku risau gila..tapi bila jumpa aku dengan cina totok semua tu...ayah aku cakap..serious muka aku tak bersalah lansung...biasa la aku..dari kecik sampai sekarang memang aku suka buat muka tak bersalah..walaupun memang aku bersalah time tu sebab membuatkan ayah dan ibu aku melilau lilau cari satu wetworld..hehhh




aku suka gambar ni..dah 2 entri aku tempek gambar ni...sebab time ni aku teruja lepas buat muka tak bersalah tuu..aku teruja boleh naik pelampung 3 orang sekali sumbat ye jugak..sekarang nak naik 3 orang sumbat sekaligus dalam pelampung ni?? memang bocor la pelampung jawabnya...sebab badan aku makin lah mengembang bambang..cisss...



aku rasa aku nak jumpa doraemon lepas ni..nak pinjam laci suka hati..aku nak pergi zaman silam aku...bestnya time tu..boleh hari hari mintak aiskrim dekat ayah...boleh buat jahat...dosa pon ayah ibu aku tanggung...muka dulu tak ada masalah...licin aje...mana ada jerawat nak tumbuh....sekarang??? harapan nan adooo je laaa.....dosa pahala semua dekat bahu sendiri...sesuka hati pakai tudung kejap pakai kejap bukak??? dosa dengan DIA satu hal...karang kena rotan dengan ibu aku pon satu hal jugakkk...wakakaka....





ini kira sudah part 4 dah aku update pasal zaman zaman gonjeng aku...boleh la tengok part yang lain lain di entri bawah ini yoooo...





p/s: kau orang ni bagi komen asyik "comel..comel..."...tiga tiga entri tu asyik itu je la komen aku dapat...cuba komen benda lain pulak...bagi komen KREATIF sikit la...ni aku nak balas pon aku tak tahu nak balas apa....kecik kecik semua orang comel..dah besar besar yang comot momot nya...wakakaka :D



p//s/s: siapa nak ikut aku jumpa doraemon??

Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

68 comments:

Zuratul Ain said...

sis u tadika pasti ek?
fuhh seksi gila mandi basah2(rambut lawa)

nurayunni said...

cute cik epal mase kecik..

helena's said...

tanak ckp comel.tp masalahnye comel sngat..jdi comel lah!haha

miss lolly said...

da mmg cumil nak buat guane ?

Yoo said...

tkezut bila buka td ada komen dr cik apple...huu mklum la aplle kn org bpengaruh kt dunia blog ini..
anyway heppy sbb beta org 1st komen n myb 1st jgk baca..hee
b4 ni slalu baca je,xpnh komen sbb............
TQ

eDdY said...

giler bnyk gmbar lamer2 cik epal...haha
amat menarik...sbb dpt imbua balik kenangan lamer2...
buat la lagi post2 camni...pasni buat la pasal zaman skolah plak..(^^)

eykA♥ said...

bergaya betol cikepal. :)

Cik Akma said...

doremon? nakk ikottttt!!

mamai said...

hahahah memang cik epal gonjeng dan tak cute masa tu tpi tetap nakal cam sekarang

enyheartsdiamond said...

comelnya :)

Cik Biol said...

wakaka giler muka ko tak banyak berubah la cik epal sama sey hehe
aku maleh nk follow ko cari doreamon
aku nk follow ko cari tempe je ngeh3 hak3

dianna said...

hahhaah weh muka cik epal dari kecik sampai besar tak berubah weh. comel :)

NaNaJoe said...

wah..chomey cik epal waktu kecuk2...
da besar cun lak..
hehehe...

jom melawat kat blog sy...
ingat lagi x rase nye?
da wat yg baru....

apek said...

muke ko same je..pp nak tembam..hahaha

mamma mia! said...

dapat dell + brickfield.. wahah comel2! (lagi) haha

honey bunny shazni:)) said...

comeynye akk...
cute jer..:P

PinQib said...

Cik epaallllll

!!

ur so cuteeee,.
adoooii,.
geram sunggoh kite.,

hahaha.,
coemy2222\
mauahhh22

Sharinginfoz said...

memang zaman-zaman yang berlalu kan, kenangan masih dingatan.....

Duit PTPTN Beli Telefon????

Si budak Aboi said...

cik epal anak ke bape?

a kl citizen said...

assalammualaikum cik epal

dari kecik dah tutup aurat, ya. ni ciri isteri solehah ni..
bab kat swimming pool tu tak masuk kiralah, kan.

semoga dapat suami soleh ...ameen..

sue said...

eh tudung ikat kat leher wat reben ea? haha same la kite dulu2 =)

Che Li said...

thun 94 aku dah nak abis sekolah dah, skarang dah tue dah... haaha
ko masih bebudak lg yo...best gak ingat zaman bebudak kan... kompom gelak balik

milimilo said...

hoih,nmpk urat,eh aurat..hahahha

cikTi said...

adoiy,.
dh comel nk komen apo agii

touyakaruma said...

tak kire nak komen comel gak .

Ish-ish masa kecik dulu bukan main comel tapi bila dah besar .............

cik ian@aH Lian~ said...

hohoho...
kamu tak byk berubah.
masih tang tu,
kecil dan comel la...


p/s:klik dell dan brickfields.

M O N I C A said...

muka time kecik n muka Time bsr..sama saja..suka senyum sampai ke telinga..hehehe..XD

maiyah said...

mmg terserlah kegonjengan mu keh keh :D

shaneenpelangi said...
This comment has been removed by the author.
Rara said...

cik epal..wktu kcik2 mmg wjib kn pkai tdung mcm tuhh..klaka je rase.. :)

Miss B said...

senyum cik epal dari dulu sampai sekarang same jee kan kan?
haha :D comel comel :P

sophie said...

gmbar mkcik karipap tew lwax!!siyes...

g laa blaja alek wat tdung cmtew! leh ajo sophie nnty...

cik EPAL said...

zuratul ain;

tadika pasti?? tah..tak tahu la pulak..lupa sudah..hahaha :D

cik EPAL said...

nurayunni;

ada lagi yang komen cute..haha

cik EPAL said...

helena;


uikk?? boleh pulak cenggituuu

cik EPAL said...

miss lolly;


buat la guane guane pongggg

cik EPAL said...

miss lolly;


buat la guane guane pongggg

cik EPAL said...

yoo;


berpengaruh mende nyaaaaa....saya blogger biasa je...macam anda juga :)

cik EPAL said...

eddy;


hikkk...memang banyak...ni ada lagi tak keluar lagi gamba lama lama...hahahaha....zaman sekolah?? tengok la nanti macam mana :)

cik EPAL said...

eddy;


hikkk...memang banyak...ni ada lagi tak keluar lagi gamba lama lama...hahahaha....zaman sekolah?? tengok la nanti macam mana :)

cik EPAL said...

eyka;


mana ada bergaya sangat pon :D

cik EPAL said...

cik akma;

haa..meh la ikottt :)

cik EPAL said...

mamai;

nakal memang tak boleh diubah la sampai sekarang..bahaha :D

cik EPAL said...

enyheartsdiamond;

ni lagi sorang....tak de komen lain ke?? bahaha :D

cik EPAL said...

cik biol;

alaa...mana boleh nak follow makan tempeee...habis la tempe nanti :)

cik EPAL said...

dianna;

wehhh banyak berubah weeehhhh...SEBENARNYA...wakaka :D

cik EPAL said...

nanajoe;

nanti sy free saya singgah...dah buat blog baru ke?? waahh :)

cik EPAL said...

apek;


tembam ke?? xde la sangat kan?? :D

cik EPAL said...

mamma mia;

tak de modal da la tuuu :D

cik EPAL said...

honey bunny;


akak?? saya dan anda tidak sama umur kah?? ;)

cik EPAL said...

pinqib;


muah muah katne 2??? :)

cik EPAL said...

sharingfoz;


yup...kenangan..best memories :)

cik EPAL said...

si budak aboi;


agak agak anak ke bape?? :)

cik EPAL said...

a kl citizen;


salam...wahh..di doakan pulak tu dapat suami soleh...hehehe...ouh..terima kasih :)

cik EPAL said...

sue;

oh dulu pakai tudung ikat kat leher jugak ke??? hehe :)

cik EPAL said...

che li;

memang budak lagi pon...ngeh ngeh ngeh....anda umur berapa?? dah layak bergelar pokcik ke?? hehehe :)

cik EPAL said...

milimilo;


kau jeles la tuuu...bahaha :D

cik EPAL said...

cikti;

komen la apa apaa...hakk :D

cik EPAL said...

toyakaruma;


bila dah besar..comottttt...!

terima kasih sebab sambungkan..haha :D

cik EPAL said...

cik ian:


kecil??? hohhh tak kecil sangat kottt :D

cik EPAL said...

monica;

senyum sampai telinga..totappp :D

cik EPAL said...

maiyah;


yeah...gonjeng still adooo :)

cik EPAL said...

shaneen pelangi;

eh! saya rasa saya dah banayk kali dah letak gambar time kecik ni...mueheheeh :)

cik EPAL said...

rara;


memang ponnn kena pakai macam tu kottt..hakk :D

cik EPAL said...

miss b;

senyum kerang busuk totappp :)

cik EPAL said...

sophie;

tak reti la nak buat tudung makcik karipap tuuu :D

Aiza said...

mueeheheh.. tiba2 cs jadi seksi.. xpela, time kecik kan.. pape pun zaman gojeng cs mmg mantop.. comel jea nengoh.. peace :)

Anonymous said...

awak..awak..:)
comel lah..muka awak ada iras2 muka pelakon Faezah Ilai tuh :)ala..yg heroin cite asamara tu..chantek but still cute :D

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !