Wednesday, December 9, 2009

ini entri yang paling pendek yang aku pernah buat..harap entri ini sangat bermanfaat untuk anda wahai penskodeng blog cik epal..



PENDEK!!!



p/s: pendek tak tajuk aku?? panjang tak entri aku???

exam mood..
(switch)

74 comments:

  1. haha.. tajuk lg panjang dari entri nih.. huhu.. gud luck 4 exam.. ;)

    ReplyDelete
  2. Good Luck CIk Epal..Blogging2 jugak...pelajaran jgn lupa..

    ReplyDelete
  3. he3.kelakar la awak ni Cik Epal.. :)
    Pendek pun pendek la.. janji ader n3.. cam akak nie.. dah bbrp hari x der n3 baru.. banyak bende nak citer tp kelapangan yg lapang tu nan ado.. hu3..

    ReplyDelete
  4. buat lawak plak cikEPAL nih...
    okei mahu gelak kejap.

    ReplyDelete
  5. saya cakap kamu baek!!!


    http://hyperbuatduit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. huhuhu...

    okeyhlah tue...

    wat elok2!!!

    ReplyDelete
  7. Haha, entri yang Memang pendek..ehehe.. Tension sangat ke sampai tulis entri camtu.hehe

    :)

    ReplyDelete
  8. wohohoho!
    tajuk ke n3 nih????
    mcm terbalik je antara tajuk dan isi ceritanya kan??
    xD

    apepon moga sukses!

    ReplyDelete
  9. haha... pendek sangatlah cik epal. memang bermanfaat sangat2. hehehee...

    ReplyDelete
  10. ahaks~ mmg cukup pendek cik epal... :)

    ReplyDelete
  11. anjakan paradigma nih
    entry yg pendek

    he~~

    ReplyDelete
  12. salam...lame x terjah blog awk ni hehe...exam ape ek???

    ReplyDelete
  13. wah..sgt pnjang...smpai xlarat nk tgk....wahahaha..=D

    ReplyDelete
  14. pendek? pjg lagi boleh tak?

    hehehe cik epal plzx3 kamu jgn nakal ea!

    ReplyDelete
  15. haha takde lg pendek ker yang?
    klik2 nestle dan xpax..

    ReplyDelete
  16. wah ni entry awak paling best stakat ni.. kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi! hehe

    ReplyDelete
  17. hehe...

    (ok dah nk komen tu jek...entry pendek komen pun kena pendek la kan!!)

    ReplyDelete
  18. Hahaha.. Pnjang gilerssss.. Wat bebaik eh.. Jgn wat draft blog lak dlam kertas pekse.. Ngee.. ;p

    ReplyDelete
  19. Hi..jgn lupa sertai contest yg sy anjurkan di laman blog sy.
    http://sensored85.blogspot.com
    Anda cuma perlu memberikan pendapat tentang masalah yg telah sy ceritakan didlm blog sy.
    Pembaca yg memberikan pendapat yg bernas..akan menerima hadiah.Sekian

    ReplyDelete
  20. sangat pendek... gudluck dear...

    *clicking ur aiskrim drumstik...=)

    ReplyDelete
  21. Rami yang wish ni.
    Mesti lulus cemerlang ni!
    Gudlak gak!

    ;)

    ReplyDelete
  22. memang paling pendek..saampai akak tercari2 mana nak comment..ghopenya atas sekali.. lol

    ReplyDelete
  23. aik... macam ni pun ada jugak?????

    ReplyDelete
  24. haha. bagus2. ramai komen punya.

    ReplyDelete
  25. cik epal uia g0mbak kew pj?
    exam bile...=P

    ReplyDelete
  26. hahhaha fst time bce entry sependek ini...... =p

    gud luck!

    ReplyDelete
  27. Cik Epal,
    Semoga Success Utk Kamu;)

    ReplyDelete
  28. All the best , smoga pass with flying colours. Amin.

    \m/

    ReplyDelete
  29. jarang cik epal tulis PENDEK

    sblm ni pengskodeng diam2 je..

    ReplyDelete
  30. wow...memang pndek.. **impress
    all the best exam. :)

    ReplyDelete
  31. pendeknya. rasa nak tambahkan.

    cik epal suka tidur.
    tidur pun suka cik epal.
    dorang same-same suka.
    akhirnya diorang jadi kekasih.
    tidur menjadi kekasih cik epal.
    tidur dan cik epal.

    sekian.

    ReplyDelete
  32. cik epal.tetap pojaan.UPDATE!

    http://4hbz.blogspot.com/2009/12/hidup-berani-untuk-gagal-brave-life-to.html

    ReplyDelete
  33. cik epal,follow jelah blog kuehtart publicly..nak juga tgok follower byk beriban macam cik epal..

    ReplyDelete
  34. mg pndek..tjuk entry je pnjg..hehe :D

    ReplyDelete
  35. siyot!!huhuhu~~

    tajok je pnjg~ahaks!

    gudluck epal!

    ReplyDelete
  36. haha. memang betul PENDEK.. title lg panjang dari entri! hahaha! :D

    ReplyDelete
  37. Pendek2 pun post tapi gile ramai bagi komen..

    ReplyDelete
  38. epal itu bulat..tp xpendek..haiyaa..ape aku merepek ni..hehe

    ReplyDelete
  39. cik epal try masuk innity...diorang pun iklan tapi besar dari nuff lagi....dah ribu2 view kan....hehehe..klik nuff

    ReplyDelete
  40. pendek nyer
    tapi tajuk panjang
    hehe

    ReplyDelete
  41. pendek...

    tajuk panjang n3 pendek

    ReplyDelete