Monday, December 14, 2009

cimot perut buncit yang comel dan kucing yang stylo kebaboommm...


ini lah CIMOT...aku pernah cerita pasal CIMOT dekat ENTRI INI...cimot sangat comel..mata besar...ekor panjang belang belang...ekor dia ada 2 warna..warna coklat cadboury dengan warna macam kuning langsat gituuu...aku suka dengan cimot sebab dia tahu senyum ajee..dia tak gheti marah marah dan menangis...bagus la kau ni CIMOT..ada masalah pon sentiasa senyum....good boy! cimot ni jantan...sebab tu aku kata good boy..kalau tak aku kata good girl...





haritu cimot merajuk dengan aku..puas la aku carik dia..dekat mana tah tak jumpa jumpa...rupanya dia nak main nyorok nyorok dengan aku..ciss cimot ni...nak main nyorok nyorok pon beragak la..tak mencabar betul permainan..nyorok dekat atas tu..dah sah sah la aku nampak...hehh...





alololo..comel nya cimot ni...suka main geletek geletek perut budak cimot ni...tapi jangan dia hidup sudah la..mahu meroyan aku karang....lapanpulohlapan hari meroyan terkejut beruk punya pasal karang...kau teruskan lah dengan senyuman kau tu ye cimot ye...aku sentiasa menyokong kau cimot walau kau dalam keadaan senang atau pon susah....




ok..kita tinggalkan cimot comel perut buncit seketika...kita cerita lain pulak...
ada kawan aku nak basuh baju dekat dobi....kawan aku ok..bukan aku..aku tak main la dobi dobi..aku basuh tangan sendiri beb semua baju aku ok..baju kecik baju besar.. seluar dalam seluar luar.. semua aku tenyeh tenyeh gosok gosok sendiri guna tangan aku...dah kata indie..semua benda kena la indie..tanpa bantuan mesin mesin basuh yang ada...fuhh~




tiba tiba jumpa pulak menatang ni...





perghhh...stylo tak kucing ni tidur?? gila kuak lentang dia tidur....








haaa..hambek kau...yang aku pelik..tak terkehel ke leher menatang ni?? aku rasa dia tengah syok mimpi basah la...gila stylooo arhh dia tidur...jangan lupa mandi wajib nanti ye kucing...tapi aku lupa nak cek dia jantan ke betina...nanti aku cek ok!


ok..dah...beboiiiii...jangan nakal nakal ye budak yang tengah skodeng blog aku ni..haa..kau la..kau la aku cakap...dah..chow!

48 comments:

  1. hahaha..gile style doh die tido..nak sedap gak atas timbunan baju2...kemsalam kat kucing tu ye..

    ReplyDelete
  2. "semUa benda kena indie".. pandai kAu covEr ya.
    X pernAh aku tengOk kUcing tidur macAm tu.

    ReplyDelete
  3. cik epal,rasanya cimot tu bukan kucinglahh..dia tu macam spesis rakun rasanya..cuba lahh tny dia..

    ReplyDelete
  4. pergghhh...stylo gileww kucing tuh melantak tito..haha:D
    sedap tuh gosok2 kat bahagian bulu2 terdedah kucing tuh..agagaa:D

    ReplyDelete
  5. hahaha...coml gle kucing tu..cmne leh tdo kt situ?dye dtg sndiri ke??

    ReplyDelete
  6. comel cimot ko,aku nk 1...hehe


    style ar kucing tdo cmtu...klu kucing aku tdo cmtu aku ske belai2 dye..haha

    ReplyDelete
  7. kucing ni tido cm tuan die gak..
    lalalalala..

    ReplyDelete
  8. cik epal...alahai manjanya dia

    ReplyDelete
  9. omg! hahaha i pun ade yg cm racoon tu :p tp i nye warne hitam, putih n kelabu. nama dia noah. bulu dia lembut kann? sukke! hehe

    ReplyDelete
  10. hoh, adakah stiap kali ko self-snap gambar ko, ko menjadikan cimot sbagai daya inspirasi?

    aku rase laa, aku rase...

    kucing tu jantan. bak kate pepatah, "sekilas ikan di air, sudah ku tau yang mana patin yang mana keli"... lebih kurang laa tu.

    ReplyDelete
  11. ingtkan byk entri terjah2 je
    mcm comel okey buat entri psl cimot...hehe ;p

    ReplyDelete
  12. wakaka comel giler cara dia tido hehe
    suke2..cimot pun ok la comel gak hehe

    ReplyDelete
  13. humang aih..
    kucing mmg suke sangat tidur..~

    ReplyDelete
  14. so cute kat dalam bakul baju tu

    ReplyDelete
  15. hye cik epal.
    kite sebaya ke eh??
    :')

    ReplyDelete
  16. hahahah..gile r kucing tu...
    tergelak2 i bace kowt,,
    mmg best r entry nie..hahahah..

    ReplyDelete
  17. tolong la jenguk........ http://ideadariaku.blogspot.com

    tenkiu................

    ReplyDelete
  18. erkk
    nak lawan sofea ku?
    die lagi comey

    ReplyDelete
  19. aha
    mmg tervaek la cat tuh..
    kah2..

    ReplyDelete
  20. huhu..beshh meoww tu tidow...huhuhu..sila basuh balik baju tu cik epal if meow tu sudah basah..keke

    ReplyDelete
  21. wah..apehal kucing tue nak mimpi2 basah lak nie???

    ReplyDelete
  22. huhuhu mybe kepal kucing itu sgt elastik kot...... =p

    ReplyDelete
  23. eh2..da pandai nak maj0k2 erk cim0t..
    epal..p0st je kesini...ha3

    ReplyDelete
  24. kucen tew tdo dshyt..xleyh bla..hehehe

    ReplyDelete
  25. perghhh dah la musuk baju tuh.
    landing baik jer kucen itu.

    syg, tmpt kamu ade lg tak
    jual CIMOT patung mcm tuh?

    aku ada 4, so
    nak tnye kalo ade
    lg jual area sane.

    klik sk2, jaya one
    dan nestle drumstick.

    ReplyDelete
  26. dasyat betol kucing 2 tdo. tergeliat leher 2 baru tau.

    ReplyDelete
  27. dia memang amat comel..

    salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  28. kucing yg comel..amat geram...
    rindu nak bace blog ni..dah dekat 4 hari x on9..hehe

    ReplyDelete
  29. ko basuh je kucen 2 skalik..baru kijam

    ReplyDelete
  30. mesti makhluk pink jeles gila2 dengan cimot.


    click taylor n drumstick!

    ReplyDelete
  31. chumel gilew kedua dua nyew!!!

    hehehe

    ReplyDelete
  32. extrem giler.... atas bakul baju saper tue...

    ReplyDelete
  33. hahahhahaa...gila la kucing tu tido.... haha.. lame i tak baca blog cik epal...rindu gila...

    ReplyDelete
  34. mata cimot cam mata cik epal la..hik hik hik

    kah kah kah cam2 gaya kucin ni tido :)

    ReplyDelete
  35. semart gila kucing tuh tdo kekeke

    ReplyDelete
  36. serious epal. mmg giler cumel weh si cimot yg buncit tuh. katr mane ek beli die. geram plak org nk ade seketui kooo..hahahaha

    btw, nyau yg terbongkang tido tuh lagikkkkk lah ya ampunnnnn, comel nak mampus weh. sumpah, geram zie nk picit² die sampai penyet ah...hehehehe

    ReplyDelete
  37. cik epal! u dok mahalah mane?

    nape kucing tu tak tunjuk rupe die?

    hehe.. looks like my shrek yang i bela 3 tahun mase kat uia gombak.

    ReplyDelete