Wednesday, November 11, 2009

nak dapat baby yang comel kena tahu skill apa??


comelnya budak ini...kalau aku dapat baby comel macam ni nanti...mahu aku tak bagi orang lain pegang anak aku...takut anak aku nanti comot...wakakaka...nak anak yang comel comel..kena cari bakal suami handsome handsome dan comel comel...betul ke fakta ini?? bukan ada skill tertentu ke kalau nak dapat bayi yang comel comel?? :D





dalam jamban pon nak tangkap gambar...terserlah begitu camwhorenya aku..agak agak anak aku akan mewarisi tak bakat terpendam aku ni?? ustaz aku cakap...kalau nak berak..atau buang air besar (bahasa sopan sikit)...kena pakai something atas kepala..kalau kau tak lindung kepala kau dengan apa apa...ibarat syaitan tu ambil taik tahi kau dan letak atas kepala kau balik..lumurkan atas kepala kau macam tempek bedak sejuk kat atas kepala sambil head banging gembira letak taik atas kepala kau...tak guna tahu syaitan ni..tak de keje lain agaknya...dok pegang pegang taik orang...aku nak tengok pon tak lalu..ini pulak nak pegang....euwwwww~



kau orang ni..kalau nak berak..masuk tandas tu baca doa ke tak haa?? walaupun kau dah tak tahan sangat ke hape...jangan la gelojoh sangat..baca doa masuk tandas tu dulu kot ye pon...doa masuk tandas tahu tak?? korang ni doa MAKAN tahu la baca memasing...itu pon FAIL jugak agaknya..hehh...tahu nak MENCEKIK je kerja..patut la tak kenyang sampai melantak 2 3 pinggan...sebab syaitan makan sekali dengan kau orang tahu??




doa masuk tandas:


doa keluar tandas:



p/s: mesti aku kena KUTUK lepas ni..sebab letak gambar tengah berak dalam blog...siapa nak kutuk..aku REDHA..sebab aku pon macam dah lama je tak kena KUTUK...wakakaka :D

126 comments:

  1. haha..title daa interesting daa tu cik epal..
    tp post kali ni byk crita pasal berak plak..
    hahaha..
    anyway..tgh berak pown,kecomelan anda masih menyerlah..lol~^_^

    ReplyDelete
  2. lagi satu...masuk jamban, kaki kiri...

    HUAHUAHUAHUAHUAHUA

    ReplyDelete
  3. hehe.,
    setan pakai bedak sejuk atas kepala mcam pakai shampu laaahhhh!~~~

    hahah

    ReplyDelete
  4. nur rozainie abdullah;

    alaa...title tu nak cerita tak tahu..tak de pengalaman lagi..sebab tu nak tanya orang ramai je skill apa yang patot..haha :D

    ReplyDelete
  5. hehe.,
    setan pakai bedak sejuk atas kepala mcam pakai shampu laaahhhh!~~~

    hahah

    ReplyDelete
  6. perghhh...gler kacak amek pic time berak..pasnih tukar nama blog jadik cik berak plak la.hihi

    ReplyDelete
  7. sIB baik Letak Gmbar Muke Je... Kalu Tak Gambar "Bom" Dia Skali Lagi Susah... Hehehe....

    ReplyDelete
  8. mak oi busuknye. pesal tak ambik gamba mangkuk jamban sekali?haha

    ReplyDelete
  9. Ha... Pasal Skill Tu Patut Try Skill "Lompat Katak" Kot.... Kuikuikui....

    ReplyDelete
  10. anak yang comel kene cari laki yang comel. laki yang comel, ade kt 4hbz.blogspot.com. x_X

    ReplyDelete
  11. btul2~
    ingtkan cerita baby kiut~
    bab berak rpnye~huahua~
    nak dpt baby comel?
    kn doa je~kalau comel mana pun parentnye~Allah xnak kasi anak comel~xdapat jgk~hee~

    ^_~

    ReplyDelete
  12. wakaka
    kena ade skill ke
    aku pun nk tau gak ekeke

    ReplyDelete
  13. hahaahahah...cik epal ni....

    naseb bek la tak kua gmba kat depan sy..da la tgh mkan..ilang selera



    cik epal..i klik ur nuff..klik me back ya

    ReplyDelete
  14. hehe...
    dah lama tak menjenguk kamu...
    sihat???
    [saja je nak interframe]
    =)

    ReplyDelete
  15. wa igt skill lain beb.haha

    lu nak join contest??
    dialu2 kan..wa tggu mlm ni lu mesti post..

    haha..
    lu kan dewa blog beb..
    mesti ramai suke citer lu.

    cpt ah wa tggu neh.

    ReplyDelete
  16. bagusnya idea awak.. hmmmmm bosan-bosan datang le my blog. comel tak???

    JOM KLIK

    ReplyDelete
  17. alhariesz;

    mangkuk mana la masuk jamban kaki kanan tuuuu?? :D

    ReplyDelete
  18. uish..berak pon mampu posing agi..kalo aku, konpe muke sembelit..haha

    ReplyDelete
  19. alhariesz;

    mangkuk mana la masuk jamban kaki kanan tuuuu?? :D

    ReplyDelete
  20. pinqib;

    aah..dorang ingat tu syampoo rejoice guna jari pon boleh kottt :D

    ReplyDelete
  21. pinqib;

    aah..dorang ingat tu syampoo rejoice guna jari pon boleh kottt :D

    ReplyDelete
  22. joegrimjow;

    anak anda nanti bakal comel kah??

    ReplyDelete
  23. joegrimjow;

    ouh..nak letak gamba comel comel la pulokkk yeee.....

    ReplyDelete
  24. fatul akrul ramli;

    dan dan la comellllllll

    ReplyDelete
  25. aidi safuan;

    saya memang kacak plus macho..terima kasih kerana beri nama cik berak..sila datang lagi ;)

    ReplyDelete
  26. areal;

    mana boleh letak sini..karang beyonce knowles tak leh cari makan.. :D

    ReplyDelete
  27. areal;

    mana boleh letak sini..karang beyonce knowles tak leh cari makan.. :D

    ReplyDelete
  28. rafiq;

    nak ambik dah gamba mangkuk jamban tu..tapi batery weak pulakkk :D

    ReplyDelete
  29. areal;

    skill lompat katak?? jangan anak macam katak semua yang keluar sudahhh

    ReplyDelete
  30. hbz;

    laki kat blog tu memang comel ke?? :D

    ReplyDelete
  31. anakcikmad;

    aah kan..betul jugak kan..wat skill apa pon..kalau tak comel yang keluar ..redha jugak la... :D

    ReplyDelete
  32. samaira;

    kena la ada kot..aku pon tak tahu skill apa..haha :D

    ReplyDelete
  33. violetless;

    kua gamba apa?? tak de nya la nak letak gamba tahi wane hijau kuning langsat kat sini pon...thanks clicking..will hit urs back ;)

    ReplyDelete
  34. orkid edyliyne;

    saya sehat ajee..malah makin sehat... :)

    ReplyDelete
  35. lumut;

    gua masuk..gua boleh menang tak?? agak agak dapat masuk majalah mangga tak...haha :D

    bila tarikh tutup?

    ReplyDelete
  36. sharnginfoz;

    apa yang bagusnya idea saya?? ok..akan disinggah ;)

    ReplyDelete
  37. sharnginfoz;

    apa yang bagusnya idea saya?? ok..akan disinggah ;)

    ReplyDelete
  38. jujur nak cakap...
    akak comel,,,,,
    aaaaa...
    memg kalu nak anak cun kena cari somi cun gak~gatai ni,he3

    ReplyDelete
  39. bakal suami i x hensem..
    mesti anak i x comel..hahhahahah

    ReplyDelete
  40. Yalah idea untuk dapat bayi comel le.....

    ReplyDelete
  41. Cik epal...

    Yalah idea bagaimana nak dapatkan bayi comel le, kena cari bakal lelaki yang handsome...

    ReplyDelete
  42. chokio nia;

    itu muka sembelit la tuuu...haha :D

    ReplyDelete
  43. chokio nia;

    itu muka sembelit la tuuu...haha :D

    ReplyDelete
  44. qyqa;

    tapi kalau suami tak cun macam mana??? tak nak yang cun..nak yang kacak aje... ;)

    ReplyDelete
  45. cehhhh.ape kene mengene skill dpt baby comel dgn berak ni?ahahaha
    gle tertipu do.

    haha. i ingtkan i dah cukup camwho, rupenye ade org lg teruk. ;p

    ReplyDelete
  46. angah iza;

    ehhh..mana tahu lagi comel...rezeki semua tu ;)

    ReplyDelete
  47. angah iza;

    ehhh..mana tahu lagi comel...rezeki semua tu ;)

    ReplyDelete
  48. sharingfoz;

    mana la tahu cam mana..sebab tu saya tanya ;)

    ReplyDelete
  49. sharinginfoz;

    tapi yang handsome tu nak ke msalah nya?? haha :D

    ReplyDelete
  50. ish2..tapi photo tu cam tipu je..memang a dalam toilet..tapi takkan la tgh *poo poo*.. pandai je wat kontroversi...

    ReplyDelete
  51. betul2.slalu g toilet pakai tuala kecik ltk atas pala.kalau tak bwk,tarik baju buat lapik.haha.huduh pangai

    ReplyDelete
  52. salam cik epal.mak ai byk nye komen.kemanakah diri ini nak menyelitkan diri? dari mana dtg ni cik? tau2 singgah blog kami.terima kasih..tak sempat nak bace entry cik epal..exam berderet2 ni.tengkiu.see u later.

    ReplyDelete
  53. nak dapat baby girl yang comel..bestnya

    ReplyDelete
  54. hahaha...

    dah biasa ade kekawan suke amik gambar time berak..

    main game dah selalu, xyah cerita..siap sumpah2 bile kalah..

    hahaha...

    ReplyDelete
  55. hahaha masuk jamban pn bwk hp ke??kang jatuh dalam lubang tue xpasal2 je kna celup tangan ..kah3..eeeuuwwwwwwwwweeekkkkkk..

    ReplyDelete
  56. hahaha..cter skill dpt anak comel sket jer..yg lbih tang berak..haha

    ReplyDelete
  57. berak betol ke??bapak x senonoh!hahahaha..weh,g gathering ke?blanje jen..time kasih..haha

    ReplyDelete
  58. haha.orang cakap if nak anak comel,kena stabil.
    sorg hot and sorg tak.
    ni cik epal dah comel,kne cari laki xhot lah.
    nnt terover campur dua2 hot jadi buruk :D

    ReplyDelete
  59. ingat sapa la... rupenye Cik Epal... Mr. T baru abis makan epal! rangup...

    Btw, n3 baru Mr. T, Aku skandal ada masukan Cik Epal.... jgn marah...k..

    lala~

    ReplyDelete
  60. salam

    mwehehehehe

    kita ada satu kenyataan
    tapi kenyataan ni sure
    orang akan rasa pelik sepelik peliknya =D

    pernah kita terbaca satu buku
    buku tentang kehidupan islam

    masa tu kita kat kedai buku
    tgh tunggu abah cari buku bahasa arab apa ntah

    tengah2 tgk2 buku yang tersusun tu

    kita terlihat
    satu buku tu
    tajuk dia lebih kurang mcm ni

    langkah2 mendapat bayi yang tampan/cantik menurut islam

    kita buka la

    ada salah satu tu
    sebelum bersetubuh mesti berdoa dan ikut adab tertib

    masa dalam kandungan
    dengarkan ayat2 suci Al-Quran

    Ibu bapa mesti sentiasa berfikiran positif

    Pemakanan
    Dan macam2 lagi

    tapi ada satu part tu
    kita tertarik =D

    "semasa mengadakan hubungan seks..
    si isteri mestilah berasa ghairah ketika melakukannya di mana ia membantu kita mendapat bayi yang comel =P"

    mwehehehe

    so para wanita
    ghairah la anda =D

    mana2 baby buruk tu
    isteri tak ghairah la tu =D

    salah si laki atau si perempuan
    ekekekeke =D

    ReplyDelete
  61. penah dgr org ckp kalo nak anak mata besar makan buah delima time ngah preggy 5 bulan.

    x caya?cuba try.hehe

    ReplyDelete
  62. gadis comel+jejaka ensem = anak xcomel

    gadis kurang comel+ jejaka ensem = anak comel

    ataw

    gadis comel + jejaka kurang ensem = anak comel..

    ini fakta...
    wakakaka....

    exchange link jom!

    ReplyDelete
  63. nak berak pun sempat lagi memuncungkan mulut..haih ko ni...

    ReplyDelete
  64. fifi hanie;

    eh! siapa yang lagi teruk bercamwhore tu???


    uishh..g la kawen cepattt kalau nak tahu :D

    ReplyDelete
  65. fifi hanie;

    eh! siapa yang lagi teruk bercamwhore tu???


    uishh..g la kawen cepattt kalau nak tahu :D

    ReplyDelete
  66. azaliahjsalleh;

    haa..sila amalkan selalu ;)

    ReplyDelete
  67. fit;

    la..tak pecaya pulak orang tga pooooooo :D

    ReplyDelete
  68. izzahfarhana;

    tarik baju buat lapik?? asal tak tarik seluar je buat lapik??? :D

    ReplyDelete
  69. izzahfarhana;

    tarik baju buat lapik?? asal tak tarik seluar je buat lapik??? :D

    ReplyDelete
  70. amyliana8886;

    kat mana mana pon boleh amek gambooo..hehehe ;)

    ReplyDelete
  71. amyliana8886;

    kat mana mana pon boleh amek gambooo..hehehe ;)

    ReplyDelete
  72. idham fitri;

    salam..selit je kat mana mana..agak agak muat tu..boleh la tu..hahaha...tak pe..buat exam leklok dulu ;)

    ReplyDelete
  73. mamai;

    macam mana nak dapatkan pokcik??

    ReplyDelete
  74. msanissyahirah;

    uihhh..amek gamba time berak beramai ramai ke apa nih??

    ReplyDelete
  75. manusia biasa;

    alaaa....mana ada henpon jatuh ponnnn....saja denga walkman.. :D

    ReplyDelete
  76. widda me;

    saya mana tahu skill nak dapat anak comel macam mana...sebab saya tak tahu skill.. :D

    ReplyDelete
  77. syed mohamed;

    gathering apa pulak jen ni??? elehhh..macam tak pernah berak pulakkk :D

    ReplyDelete
  78. juliet anna;

    ehhh..hape pulak..tak de la comel mana pon..mesti saya dapat yang kacak..wee~ ;)

    ReplyDelete
  79. mr tercabut;

    makan epal hijau ke??

    ala...x letak link..ni nak marah ni..haha

    ReplyDelete
  80. mr chenta;

    salammm...

    "semasa mengadakan hubungan seks..
    si isteri mestilah berasa ghairah ketika melakukannya di mana ia membantu kita mendapat bayi yang comel =P"


    uihhh..betol ke ni?? fakta ke auta ni?? :D

    ReplyDelete
  81. nas;

    makan buah delima?? ok..nak pantang nanti baru cari...huakaka

    ReplyDelete
  82. yobsumo;

    kaki kiri?? yesssss ;)

    thanks clicking...will hit yours back

    ReplyDelete
  83. lea;

    ok..kena cari jejaka kacak lepas ni...sebab saya tak comel..saya comot ;)

    ReplyDelete
  84. izwan7;

    mesti la..baru berjalan dengan lancar...hahaha

    ReplyDelete
  85. citer psl berak akhirnye...hehee..ingat psl baby.. :p

    ReplyDelete
  86. ezzati;

    pasal baby coming soon la..haha :D

    ReplyDelete
  87. chentalyaa;

    thanks clicking..will hit yours back ;)

    ReplyDelete
  88. err, tu gmbr dlm jamban tu br lpas berak ke? hahahaha


    p/s: mana shoutmix dikau? ku tercari-cari tp mcm takde je.. klik nuff..dpt xpax, oxy & potato.. *wink

    ReplyDelete
  89. cik epal.. i link u k.. n klik2 ur nuffnang too.. oxy n xpax... ;)

    ReplyDelete
  90. ishk ishk.. cik epal ni.. title kemain lagiikkk.. tetibe citer pasal jamban semua.. hehhehe

    ReplyDelete
  91. tq lah dik..for the info..
    saling mengingati..kdg2 kita alpa..

    klik gak..hehehhee..

    ReplyDelete
  92. hahah dalam toyet(pelat) pun bwk hp

    ReplyDelete
  93. sempat lagi bergambo lam toilet yer..

    ReplyDelete
  94. budak malu 818;

    thanks clicking... ;)

    ReplyDelete
  95. budak malu 818;

    thanks clicking... ;)

    ReplyDelete
  96. mello;

    tge berak la tu..haha..

    memang takde shoutmix kat sini..hee...thanks clicking..will hit yours back ;)

    ReplyDelete
  97. mello;

    tga berak la tu..haha..

    memang takde shoutmix kat sini..hee...thanks clicking..will hit yours back ;)

    ReplyDelete
  98. amiys;

    ouh..thanks..nanti i link u juga...thanks clicking ;)

    ReplyDelete
  99. bspotgurl;


    nak cerita pasal skill tak tahu la..tak de pengalaman..haha

    ReplyDelete
  100. atty's;

    biasa la tu..sometimes saya lupa gak...haha..

    thanks klik ;)

    ReplyDelete
  101. cik by;

    terbawak phoneee..ahaha :D

    ReplyDelete
  102. cik daya;

    saja je lepas gian..wakaka :D

    ReplyDelete
  103. awk ni memang lucu lah dik.... tapi sangat bagus nasehat dan siap bagi doa tu... sis tak penah miss bace doa masuk tandas... ihiks..;-)

    ReplyDelete
  104. misz beauty;

    ahaha...jangan lupa baca doa masuk tandas dan keluar tandas ye ;)

    ReplyDelete
  105. suami akak tak ensem
    akak tak lawa
    tp anak2 sgt la comei hehe

    ReplyDelete
  106. kamsiah;

    wahhhh...apakah rahsianya itu??? untuk dapat anak anak comel ..ehehehe :)

    ReplyDelete
  107. hahahahhaha...skilll ank2 comel ya...

    click ur celcom nufnang

    praktis tongen banyak2 kali ya

    kah...kah..kah

    ReplyDelete
  108. lotikus;

    tapi tak tahu pon skill apa..haha..
    tongen tu apa??

    ReplyDelete
  109. kalau nak anak comel dan hensem...masa ngandung tu rajin2 le baca surah yusuf...tak semestinye mak bapak cantik dan hensem dapat anak comel..hi hi hi

    ReplyDelete
  110. totoi;

    surah yusuf dan surah maryam kan?? ;)

    ReplyDelete
  111. ada baby yg tak comel ke??setahu saya baby suma comel2..

    ReplyDelete
  112. fit;

    aah..semua comel comel kalau baby ;)

    ReplyDelete
  113. fit;

    aah..semua comel comel kalau baby ;)

    ReplyDelete
  114. surah maryam tu untuk mudah bersalin...

    ReplyDelete
  115. nape tjuk dea cam x synchr0n0us je ngan n3 dea??hehhehe

    ReplyDelete
  116. totoi;

    nanti khatamkan kalau mengandung nanti..hikk ;)

    ReplyDelete
  117. sophie;

    ehhh...synchronous la..cuba tengok bebetul ;)

    ReplyDelete
  118. hahaha...aku tau cm ner nk tmbh lg comel kn baby tu...time die kecik2 cubit2 pipi die ckp cutenye2...=))

    ReplyDelete