Wednesday, November 11, 2009

nak dapat baby yang comel kena tahu skill apa??


comelnya budak ini...kalau aku dapat baby comel macam ni nanti...mahu aku tak bagi orang lain pegang anak aku...takut anak aku nanti comot...wakakaka...nak anak yang comel comel..kena cari bakal suami handsome handsome dan comel comel...betul ke fakta ini?? bukan ada skill tertentu ke kalau nak dapat bayi yang comel comel?? :D





dalam jamban pon nak tangkap gambar...terserlah begitu camwhorenya aku..agak agak anak aku akan mewarisi tak bakat terpendam aku ni?? ustaz aku cakap...kalau nak berak..atau buang air besar (bahasa sopan sikit)...kena pakai something atas kepala..kalau kau tak lindung kepala kau dengan apa apa...ibarat syaitan tu ambil taik tahi kau dan letak atas kepala kau balik..lumurkan atas kepala kau macam tempek bedak sejuk kat atas kepala sambil head banging gembira letak taik atas kepala kau...tak guna tahu syaitan ni..tak de keje lain agaknya...dok pegang pegang taik orang...aku nak tengok pon tak lalu..ini pulak nak pegang....euwwwww~



kau orang ni..kalau nak berak..masuk tandas tu baca doa ke tak haa?? walaupun kau dah tak tahan sangat ke hape...jangan la gelojoh sangat..baca doa masuk tandas tu dulu kot ye pon...doa masuk tandas tahu tak?? korang ni doa MAKAN tahu la baca memasing...itu pon FAIL jugak agaknya..hehh...tahu nak MENCEKIK je kerja..patut la tak kenyang sampai melantak 2 3 pinggan...sebab syaitan makan sekali dengan kau orang tahu??




doa masuk tandas:


doa keluar tandas:



p/s: mesti aku kena KUTUK lepas ni..sebab letak gambar tengah berak dalam blog...siapa nak kutuk..aku REDHA..sebab aku pon macam dah lama je tak kena KUTUK...wakakaka :D

Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

126 comments:

Nur Rozainie Abdullah said...

haha..title daa interesting daa tu cik epal..
tp post kali ni byk crita pasal berak plak..
hahaha..
anyway..tgh berak pown,kecomelan anda masih menyerlah..lol~^_^

alhariesz said...

lagi satu...masuk jamban, kaki kiri...

HUAHUAHUAHUAHUAHUA

PinQib said...

hehe.,
setan pakai bedak sejuk atas kepala mcam pakai shampu laaahhhh!~~~

hahah

cik EPAL said...

nur rozainie abdullah;

alaa...title tu nak cerita tak tahu..tak de pengalaman lagi..sebab tu nak tanya orang ramai je skill apa yang patot..haha :D

PinQib said...

hehe.,
setan pakai bedak sejuk atas kepala mcam pakai shampu laaahhhh!~~~

hahah

joegrimjow said...

nak lawan anak comel ke?
tunggu!

joegrimjow said...

ehh bukan anak
tapi gambar budak

Fatul Akrul Ramli said...

cik epal comel, saya dah link dah..

Aidi-Safuan said...

perghhh...gler kacak amek pic time berak..pasnih tukar nama blog jadik cik berak plak la.hihi

aReaL said...

sIB baik Letak Gmbar Muke Je... Kalu Tak Gambar "Bom" Dia Skali Lagi Susah... Hehehe....

.rafiq. said...

mak oi busuknye. pesal tak ambik gamba mangkuk jamban sekali?haha

aReaL said...

Ha... Pasal Skill Tu Patut Try Skill "Lompat Katak" Kot.... Kuikuikui....

hBz said...

anak yang comel kene cari laki yang comel. laki yang comel, ade kt 4hbz.blogspot.com. x_X

anakcikmad said...

btul2~
ingtkan cerita baby kiut~
bab berak rpnye~huahua~
nak dpt baby comel?
kn doa je~kalau comel mana pun parentnye~Allah xnak kasi anak comel~xdapat jgk~hee~

^_~

Samaira said...

wakaka
kena ade skill ke
aku pun nk tau gak ekeke

violetless said...

hahaahahah...cik epal ni....

naseb bek la tak kua gmba kat depan sy..da la tgh mkan..ilang selera



cik epal..i klik ur nuff..klik me back ya

oRkId eDyLiYnE said...

hehe...
dah lama tak menjenguk kamu...
sihat???
[saja je nak interframe]
=)

{lumut} said...

wa igt skill lain beb.haha

lu nak join contest??
dialu2 kan..wa tggu mlm ni lu mesti post..

haha..
lu kan dewa blog beb..
mesti ramai suke citer lu.

cpt ah wa tggu neh.

Sharinginfoz said...

bagusnya idea awak.. hmmmmm bosan-bosan datang le my blog. comel tak???

JOM KLIK

cik EPAL said...

alhariesz;

mangkuk mana la masuk jamban kaki kanan tuuuu?? :D

chokio_nia said...

uish..berak pon mampu posing agi..kalo aku, konpe muke sembelit..haha

cik EPAL said...

alhariesz;

mangkuk mana la masuk jamban kaki kanan tuuuu?? :D

cik EPAL said...

pinqib;

aah..dorang ingat tu syampoo rejoice guna jari pon boleh kottt :D

cik EPAL said...

pinqib;

aah..dorang ingat tu syampoo rejoice guna jari pon boleh kottt :D

cik EPAL said...

joegrimjow;

anak anda nanti bakal comel kah??

cik EPAL said...

joegrimjow;

ouh..nak letak gamba comel comel la pulokkk yeee.....

cik EPAL said...

fatul akrul ramli;

dan dan la comellllllll

cik EPAL said...

aidi safuan;

saya memang kacak plus macho..terima kasih kerana beri nama cik berak..sila datang lagi ;)

cik EPAL said...

areal;

mana boleh letak sini..karang beyonce knowles tak leh cari makan.. :D

cik EPAL said...

areal;

mana boleh letak sini..karang beyonce knowles tak leh cari makan.. :D

cik EPAL said...

rafiq;

nak ambik dah gamba mangkuk jamban tu..tapi batery weak pulakkk :D

cik EPAL said...

areal;

skill lompat katak?? jangan anak macam katak semua yang keluar sudahhh

cik EPAL said...

hbz;

laki kat blog tu memang comel ke?? :D

cik EPAL said...

anakcikmad;

aah kan..betul jugak kan..wat skill apa pon..kalau tak comel yang keluar ..redha jugak la... :D

cik EPAL said...

samaira;

kena la ada kot..aku pon tak tahu skill apa..haha :D

cik EPAL said...

violetless;

kua gamba apa?? tak de nya la nak letak gamba tahi wane hijau kuning langsat kat sini pon...thanks clicking..will hit urs back ;)

cik EPAL said...

orkid edyliyne;

saya sehat ajee..malah makin sehat... :)

cik EPAL said...

lumut;

gua masuk..gua boleh menang tak?? agak agak dapat masuk majalah mangga tak...haha :D

bila tarikh tutup?

cik EPAL said...

sharnginfoz;

apa yang bagusnya idea saya?? ok..akan disinggah ;)

cik EPAL said...

sharnginfoz;

apa yang bagusnya idea saya?? ok..akan disinggah ;)

qyqa said...

jujur nak cakap...
akak comel,,,,,
aaaaa...
memg kalu nak anak cun kena cari somi cun gak~gatai ni,he3

angah iza said...

bakal suami i x hensem..
mesti anak i x comel..hahhahahah

Sharinginfoz said...

Yalah idea untuk dapat bayi comel le.....

Sharinginfoz said...

Cik epal...

Yalah idea bagaimana nak dapatkan bayi comel le, kena cari bakal lelaki yang handsome...

cik EPAL said...

chokio nia;

itu muka sembelit la tuuu...haha :D

cik EPAL said...

chokio nia;

itu muka sembelit la tuuu...haha :D

cik EPAL said...

qyqa;

tapi kalau suami tak cun macam mana??? tak nak yang cun..nak yang kacak aje... ;)

Fifi Hanie said...

cehhhh.ape kene mengene skill dpt baby comel dgn berak ni?ahahaha
gle tertipu do.

haha. i ingtkan i dah cukup camwho, rupenye ade org lg teruk. ;p

cik EPAL said...

angah iza;

ehhh..mana tahu lagi comel...rezeki semua tu ;)

cik EPAL said...

angah iza;

ehhh..mana tahu lagi comel...rezeki semua tu ;)

cik EPAL said...

sharingfoz;

mana la tahu cam mana..sebab tu saya tanya ;)

cik EPAL said...

sharinginfoz;

tapi yang handsome tu nak ke msalah nya?? haha :D

azaliahjsalleh said...

kekadang , lupa nk amal kn

F I T said...

ish2..tapi photo tu cam tipu je..memang a dalam toilet..tapi takkan la tgh *poo poo*.. pandai je wat kontroversi...

izzahfarhana said...

betul2.slalu g toilet pakai tuala kecik ltk atas pala.kalau tak bwk,tarik baju buat lapik.haha.huduh pangai

~AmyLiana8886~ said...

sempat lg dlm tandas bik gmbar..

Idham Fitri Adi said...

salam cik epal.mak ai byk nye komen.kemanakah diri ini nak menyelitkan diri? dari mana dtg ni cik? tau2 singgah blog kami.terima kasih..tak sempat nak bace entry cik epal..exam berderet2 ni.tengkiu.see u later.

mamai said...

nak dapat baby girl yang comel..bestnya

msanissyahirah said...

hahaha...

dah biasa ade kekawan suke amik gambar time berak..

main game dah selalu, xyah cerita..siap sumpah2 bile kalah..

hahaha...

manusia biasa said...

hahaha masuk jamban pn bwk hp ke??kang jatuh dalam lubang tue xpasal2 je kna celup tangan ..kah3..eeeuuwwwwwwwwweeekkkkkk..

widda_me said...

hahaha..cter skill dpt anak comel sket jer..yg lbih tang berak..haha

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

berak betol ke??bapak x senonoh!hahahaha..weh,g gathering ke?blanje jen..time kasih..haha

julietANNA said...

haha.orang cakap if nak anak comel,kena stabil.
sorg hot and sorg tak.
ni cik epal dah comel,kne cari laki xhot lah.
nnt terover campur dua2 hot jadi buruk :D

Mr. tercabut said...

ingat sapa la... rupenye Cik Epal... Mr. T baru abis makan epal! rangup...

Btw, n3 baru Mr. T, Aku skandal ada masukan Cik Epal.... jgn marah...k..

lala~

Mr.Chenta said...

salam

mwehehehehe

kita ada satu kenyataan
tapi kenyataan ni sure
orang akan rasa pelik sepelik peliknya =D

pernah kita terbaca satu buku
buku tentang kehidupan islam

masa tu kita kat kedai buku
tgh tunggu abah cari buku bahasa arab apa ntah

tengah2 tgk2 buku yang tersusun tu

kita terlihat
satu buku tu
tajuk dia lebih kurang mcm ni

langkah2 mendapat bayi yang tampan/cantik menurut islam

kita buka la

ada salah satu tu
sebelum bersetubuh mesti berdoa dan ikut adab tertib

masa dalam kandungan
dengarkan ayat2 suci Al-Quran

Ibu bapa mesti sentiasa berfikiran positif

Pemakanan
Dan macam2 lagi

tapi ada satu part tu
kita tertarik =D

"semasa mengadakan hubungan seks..
si isteri mestilah berasa ghairah ketika melakukannya di mana ia membantu kita mendapat bayi yang comel =P"

mwehehehe

so para wanita
ghairah la anda =D

mana2 baby buruk tu
isteri tak ghairah la tu =D

salah si laki atau si perempuan
ekekekeke =D

::NaS:: said...

penah dgr org ckp kalo nak anak mata besar makan buah delima time ngah preggy 5 bulan.

x caya?cuba try.hehe

YobSumo said...

kaki kiri ok!

click xpax!

lea said...

gadis comel+jejaka ensem = anak xcomel

gadis kurang comel+ jejaka ensem = anak comel

ataw

gadis comel + jejaka kurang ensem = anak comel..

ini fakta...
wakakaka....

exchange link jom!

izwan7 said...

nak berak pun sempat lagi memuncungkan mulut..haih ko ni...

cik EPAL said...

fifi hanie;

eh! siapa yang lagi teruk bercamwhore tu???


uishh..g la kawen cepattt kalau nak tahu :D

cik EPAL said...

fifi hanie;

eh! siapa yang lagi teruk bercamwhore tu???


uishh..g la kawen cepattt kalau nak tahu :D

cik EPAL said...

azaliahjsalleh;

haa..sila amalkan selalu ;)

cik EPAL said...

fit;

la..tak pecaya pulak orang tga pooooooo :D

cik EPAL said...

izzahfarhana;

tarik baju buat lapik?? asal tak tarik seluar je buat lapik??? :D

cik EPAL said...

izzahfarhana;

tarik baju buat lapik?? asal tak tarik seluar je buat lapik??? :D

cik EPAL said...

amyliana8886;

kat mana mana pon boleh amek gambooo..hehehe ;)

cik EPAL said...

amyliana8886;

kat mana mana pon boleh amek gambooo..hehehe ;)

cik EPAL said...

idham fitri;

salam..selit je kat mana mana..agak agak muat tu..boleh la tu..hahaha...tak pe..buat exam leklok dulu ;)

cik EPAL said...

mamai;

macam mana nak dapatkan pokcik??

cik EPAL said...

msanissyahirah;

uihhh..amek gamba time berak beramai ramai ke apa nih??

cik EPAL said...

manusia biasa;

alaaa....mana ada henpon jatuh ponnnn....saja denga walkman.. :D

cik EPAL said...

widda me;

saya mana tahu skill nak dapat anak comel macam mana...sebab saya tak tahu skill.. :D

cik EPAL said...

syed mohamed;

gathering apa pulak jen ni??? elehhh..macam tak pernah berak pulakkk :D

cik EPAL said...

juliet anna;

ehhh..hape pulak..tak de la comel mana pon..mesti saya dapat yang kacak..wee~ ;)

cik EPAL said...

mr tercabut;

makan epal hijau ke??

ala...x letak link..ni nak marah ni..haha

cik EPAL said...

mr chenta;

salammm...

"semasa mengadakan hubungan seks..
si isteri mestilah berasa ghairah ketika melakukannya di mana ia membantu kita mendapat bayi yang comel =P"


uihhh..betol ke ni?? fakta ke auta ni?? :D

cik EPAL said...

nas;

makan buah delima?? ok..nak pantang nanti baru cari...huakaka

cik EPAL said...

yobsumo;

kaki kiri?? yesssss ;)

thanks clicking...will hit yours back

cik EPAL said...

lea;

ok..kena cari jejaka kacak lepas ni...sebab saya tak comel..saya comot ;)

cik EPAL said...

izwan7;

mesti la..baru berjalan dengan lancar...hahaha

ezzati said...

citer psl berak akhirnye...hehee..ingat psl baby.. :p

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

click2 iklan oxy die..

cik EPAL said...

ezzati;

pasal baby coming soon la..haha :D

cik EPAL said...

chentalyaa;

thanks clicking..will hit yours back ;)

Budak Malu818 said...

click2...hehe..click2,xpax kamu!

mello said...

err, tu gmbr dlm jamban tu br lpas berak ke? hahahaha


p/s: mana shoutmix dikau? ku tercari-cari tp mcm takde je.. klik nuff..dpt xpax, oxy & potato.. *wink

AmiYs said...

cik epal.. i link u k.. n klik2 ur nuffnang too.. oxy n xpax... ;)

bspotgurl said...

ishk ishk.. cik epal ni.. title kemain lagiikkk.. tetibe citer pasal jamban semua.. hehhehe

atty's said...

tq lah dik..for the info..
saling mengingati..kdg2 kita alpa..

klik gak..hehehhee..

CiK By said...

hahah dalam toyet(pelat) pun bwk hp

Cik_daya said...

sempat lagi bergambo lam toilet yer..

cik EPAL said...

budak malu 818;

thanks clicking... ;)

cik EPAL said...

budak malu 818;

thanks clicking... ;)

cik EPAL said...

mello;

tge berak la tu..haha..

memang takde shoutmix kat sini..hee...thanks clicking..will hit yours back ;)

cik EPAL said...

mello;

tga berak la tu..haha..

memang takde shoutmix kat sini..hee...thanks clicking..will hit yours back ;)

cik EPAL said...

amiys;

ouh..thanks..nanti i link u juga...thanks clicking ;)

cik EPAL said...

bspotgurl;


nak cerita pasal skill tak tahu la..tak de pengalaman..haha

cik EPAL said...

atty's;

biasa la tu..sometimes saya lupa gak...haha..

thanks klik ;)

cik EPAL said...

cik by;

terbawak phoneee..ahaha :D

cik EPAL said...

cik daya;

saja je lepas gian..wakaka :D

misz beauty said...

awk ni memang lucu lah dik.... tapi sangat bagus nasehat dan siap bagi doa tu... sis tak penah miss bace doa masuk tandas... ihiks..;-)

cik EPAL said...

misz beauty;

ahaha...jangan lupa baca doa masuk tandas dan keluar tandas ye ;)

Kamsiah said...

suami akak tak ensem
akak tak lawa
tp anak2 sgt la comei hehe

cik EPAL said...

kamsiah;

wahhhh...apakah rahsianya itu??? untuk dapat anak anak comel ..ehehehe :)

lotikus disarimankan said...

hahahahhaha...skilll ank2 comel ya...

click ur celcom nufnang

praktis tongen banyak2 kali ya

kah...kah..kah

cik EPAL said...

lotikus;

tapi tak tahu pon skill apa..haha..
tongen tu apa??

totoi said...

kalau nak anak comel dan hensem...masa ngandung tu rajin2 le baca surah yusuf...tak semestinye mak bapak cantik dan hensem dapat anak comel..hi hi hi

cik EPAL said...

totoi;

surah yusuf dan surah maryam kan?? ;)

F I T said...

ada baby yg tak comel ke??setahu saya baby suma comel2..

cik EPAL said...

fit;

aah..semua comel comel kalau baby ;)

cik EPAL said...

fit;

aah..semua comel comel kalau baby ;)

totoi said...

surah maryam tu untuk mudah bersalin...

sophie said...

nape tjuk dea cam x synchr0n0us je ngan n3 dea??hehhehe

cik EPAL said...

totoi;

nanti khatamkan kalau mengandung nanti..hikk ;)

cik EPAL said...

sophie;

ehhh...synchronous la..cuba tengok bebetul ;)

asyraf said...

hahaha...aku tau cm ner nk tmbh lg comel kn baby tu...time die kecik2 cubit2 pipi die ckp cutenye2...=))

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !