Sunday, November 15, 2009

cik EPAL masa zaman gonjeng gonjeng dahulu... (zaman kecil kecil)

hari ni aku nak buat segmen TERJAH lagi..hari tu aku buat TERJAH pasal budak budak gila seks...hari ni aku pergi geledah ghobok ghobok (*baca=almari) IBU aku tu..jumpa la gambar gambar masa aku zaman ke "gonjeng" an dahulu...






aku tak tahu la sejak dari kecik ni..siapa la yang ajar aku posing GEDIK GEDIK ni..ok..jangan salahkan ibu mengandung..IBU ku yang cantik tertarik menarik anda memang da BOMB..anda memang tidak bersalah...tidak perlu salahkan diri anda ok!








dari kiri cepat lariii...
-nor-abang ajip-cik epal-kak ina tengah pangku adik aku RINA-
semua muka gonjeng gonjeng time ni..TERIMA KASUT..abang ajip tu dari kecik sampai aku dah gemuk gedempul ni pon suka tahu nak sakat sakat aku...dia suka bagi nombor telefon aku dekat kawan kawan dia yang tak semenggah tu...nak je aku lepuk sekor sekor...NOR yang paling kiri tu..beza setahun je dengan aku..bab boipren and buayapren ni..memang selalu dengan dia la aku berGOSIP.....dekat ENTRI INI ada gambar kitorang masa raya aidilfitri baru baru ini...









cik epal with RINA (my sister)..haaa..terserlah bukan sifat PENYAYANG aku dari kecil...?? adik aku ni dulu kecil kecil comel..orang ingat dia anak jepun..mak aku la cerita dulu...tapi sekarang dah besar besar COMOT..huakakaka....nak tengok gambar dia time besar..ada dekat ENTRI INI...memang bagus sangat la dia ni suruh cikgu Bahasa Melayu dia baca blog aku....dah cikgu dia pon dah pening dah bahasa apa aku guna kat blog ni..hehhh....








-cik epal- nor- kak INA pegang RINA dan abang ajip-
diorang ni antara cousin aku yang paling rapat la..dari kecil sampai sekarang rapat tahu?? masa aku putus cinta dulu..semua bagi semangat ala ala tahi ayam hangat..tapi diorang semua pernah jumpa MUNCIT..abang ajip tu aku rasa dah nak kahwin dah sekarang..dia tu suka sakat aku tauuu..MENYAMPAH aku..siapa la pergi letak bedak kat pipi aku macam tu tu?? dah macam tepung gomak dah aku tengok...ni IBU aku la ni punya kerja..eh! jangan salahkan ibu mengandung..tak baik tahu??






nor with cik epal..

maK OIIIIIII..tembam gilo aku dulu dulu ye..tapi aku rasa side effect bedak setempek macam tepung gomak kat muka aku tu la nampak tembam..siapa la pergi nak DAJALKAN aku tuuu?? nanti la aku pinjam laci DORAEMON..kita kembali ke zaman silam....hoyehhh~






time ni aku kat PORT DICKSON..ayah aku cakap time ni kitorang nak mandi..tapi tak jadi mandi pon sebab nak dekat maghrib..so..bergambar aje la..
aku rasa gambar ni paling tak senonoh sekali..adik aku sopan la jugak duduk macam tu..aku bercangkuk tahu ambil gambar..nampak spender lagi..auwww..comelnya spender aku..lepas ni mesti aku kena KUTUK sebab letak gambar nampak spender dalam blog..tak pe la..kutuk la..aku REDHA...



ada lagi gambar..tunggu la part 2..itu pon kalau aku rajin la nak geledah ghobok ibu ayah aku tu...aku rasa aku nak kembali la zaman kecil kecil dahulu..best je rasa time tu..nak mintak aiskrim mesti dapat..lepastu..masa kecik kecik boleh pakai baju seksi seksi..posing nampak spender..dah besar besar ni mana boleh..karang orang cakap BUANG TEBIAT pulak..kecik kecik dulu INNOCENT..(sekarang pon INNOCENT jugakkk)...tak banyak buat dosa..kalau melawan dengan ibu ayah pon..ibu dengan ayah yang tanggung dosa..sekarang semua benda..dosa dan pahala tanggung sendiri...so..LU PIKIR LAH SENDIRI...assalamualaikum =)


(perghh..aku bagi salam di akhir entri..jangan lupa jawab dalam hati ok..aku nak pergi cari DORAEMON..nak pinjam laci suka hati yang boleh pergi zaman silam tuu..kalau jumpa SUNIYO dengan GIANT agak agak dapat tak aku pergi zaman kecil kecil dahulu ha? aku seram sejuk je ni macam nak kena belasah dengan GIANT tuuu...)

119 comments:

  1. amboi2.kecik lagi dah pandai bergaye.ahaha.
    teringin juge nak masukkan gambar kecilku yg putih gile macam cine n takde jerawat macam sekarang ni sangatlah jauh oke.ahahah.

    ReplyDelete
  2. lwax r gmbr cik epal ngan bedak bertempek kat pp.. memg menaikkan pp kmoo.. style baru ke tew?hehhe

    ReplyDelete
  3. grrr.


    cumilnya time kecikkkk2 tu :P:P


    kelik exabytesssssssssssss !

    ReplyDelete
  4. haha cik epal waktu kecik comel. dah besar ______. sila isikan tempat kosong sesuka hati.

    ReplyDelete
  5. Cik Epal mmg comel dari kecik :) Dah besar lagi comel. Tahniah anda dapat kekal kan kecomelan anda dari kecik sampai besar. Perkara yang jarang jarang dapat dilakukan oleh kebanyakan org.

    ReplyDelete
  6. dari kecik mmg suke brgambor ye.
    huhuhu~

    (dik,tlg delete komen akk yg sblm neh.salah page daa.haha)

    ReplyDelete
  7. comey je u, cik epal.
    inosen betul., x maacam skrang,.
    ahaksss..,. hehe .,kidding~!

    ReplyDelete
  8. apo yg tak kono eh jang.. den tngok muko jang maso gojeng tu ha comel bonar. dok tang mano jang ket nogori tu?

    ReplyDelete
  9. kecik² lagi dah gedik.hihi...

    gambar kat pantai tu,ko pakai pampers tak.lain macam je duduknye.hihi..

    ReplyDelete
  10. owh..pipi cik epall mmg cm gtu yerp...comel

    ReplyDelete
  11. cik epal,kamo sungguh comel di zaman kegonjengan kamo,,hehe,,
    dan sekarang setelah menjadi anak dara, makin2 comel tau,,

    btw, cik zira merah sudah lama link cik epal dalam belog cik zira,,hehe,,mmg hari2 baca,,=)

    ReplyDelete
  12. bedak kat pipi xtahan.haha.aku dulu pn kena gitu gak.hoho

    ReplyDelete
  13. comel...

    suka tgh budak2 yg cute
    doa mudah2an dpt anak yg super cute nnti. amin!

    ReplyDelete
  14. trbaca komen cik epal kt blog mili..

    knapa xleh pakai shawl? xleh pakai kt ner? huhu

    ReplyDelete
  15. aku x de lah gambo2 cam ko ni cik epal!! jeles sungguh!!

    ReplyDelete
  16. maintain je mke dr kecik...ehe..

    ReplyDelete
  17. Salam cik epal:)

    alolo, comeynyer time gonjeng2 pun;p
    yg,klik xpax kamu:)

    ReplyDelete
  18. alahai cik epal..
    muke x berubah..
    maintain aje..=)

    ReplyDelete
  19. Comel jerp cik epal mase kecik

    pki panties polka dot ker..?

    gonjeng,gonjeng tu aper

    ReplyDelete
  20. comel2 ek cik epal,,pipi pun tembam cam epal,,huhuh =P

    ReplyDelete
  21. ko comelllllll !!!!

    ReplyDelete
  22. muka u macam ibu yang mengandungkan u.
    keke..
    anyway, dah link dah blog cik epal. :)

    ReplyDelete
  23. Cik Epal,
    Tomel kamu masa kecik2...
    Cute sesangat:)

    ReplyDelete
  24. comei sungguh! patut pun nama cik epal... :-)

    ReplyDelete
  25. wah, gojesnya cik epal masa kecik..

    kecik² lagi dah nampak cik epal ni macam mana orangnye..hihi...comel je..

    siap posing gambar panas tuh..

    hihi...

    ReplyDelete
  26. mak aiiii...comel nya la aiii...

    kita nya gmba suma da rosak sebab banjir..sedih..

    ReplyDelete
  27. Cik Epal...wah bagus sekali blog cik epal ni...sesedap memakan epal yang ranum, banyak gila crite.

    Keep up the good work!!!

    ReplyDelete
  28. comel ah ko weh..aku ske tgk gamba ko penuh bedak kat pipi tu..haha

    ReplyDelete
  29. cumel tapi tang pkai bedak setempek kat pipi x ble blah tuh...ahahhah...redha jer kan mse kecik2 dlu...org bg pki baju pe pun trime jer..bedak bertompok2 pun redha jer...hikhik

    ReplyDelete
  30. sile datang blog akk menjenguk gmbar cumeyl kamu form 1.. ingat?? zaman u tembam2 comel dulu.. skang dah kurus tau..~~

    ReplyDelete
  31. balik sbh nati nk cr gamba kcik2 dl la

    ReplyDelete
  32. tebalnye bedak cik epal mse kecik.
    hihi.

    ReplyDelete
  33. memandangkan cik epal mempunyai gambar ketika zaman gonjeng
    aku nak invite masuk kontes

    http://seliparlaila.blogspot.com/2009/11/siapa-comel.html

    silakan kalau rajin yea
    huhu

    ReplyDelete
  34. syarat mesti yg umo belum setahun
    masa masih baby
    huhu

    ReplyDelete
  35. selipar
    sempena blog seliparlaila
    heh
    tengokla atlanta, TL, padini
    huhu

    yep yg belum boleh jalan

    ReplyDelete
  36. tadak la sampai tahap jamban
    tapi mcm koleksi selipar aku jugak laa
    ke ko nak high heels?

    ReplyDelete
  37. comelnye mase kecik2!!!!!!!
    besar2 nape comot?
    hehe.. kidding only!

    ReplyDelete
  38. amboii, kecik kecik lagi dah sakan depan camera.haha.mcmlah i tak kan?;p

    ReplyDelete
  39. comel.muka tak berubah dr kecik smpai la ni (^_^)V

    ReplyDelete
  40. cik epall...cute la u masa kecik...tapi skarang pun cute jugak :P

    ReplyDelete
  41. alalalalla.. tebal nye bedak kat pipi dia time kecik2 hehehe :p

    ReplyDelete
  42. zaman gonjeng ???
    kemain lagi bergaya ek ?
    hehehhehe

    ReplyDelete
  43. hati bergelojak;

    eheks..sekarang ni pon saya banyak jerawaaattt la..banyak gilaaa...huhu..tah bila tah nak elok..hukk

    ReplyDelete
  44. hati bergelojak;

    eheks..sekarang ni pon saya banyak jerawaaattt la..banyak gilaaa...huhu..tah bila tah nak elok..hukk

    ReplyDelete
  45. sophie;


    aah..maybe style baru barangkali..tergelak jugak tengok gambar tu sebenarnya :D

    ReplyDelete
  46. miss lolly;

    kenpa grr?? seram i.. :D

    thanks clicking ;)

    ReplyDelete
  47. miss lolly;

    kenpa grr?? seram i.. :D

    thanks clicking ;)

    ReplyDelete
  48. miss lolly;

    kenpa grr?? seram i.. :D

    thanks clicking ;)

    ReplyDelete
  49. ween;

    anda masa kecil pon comel bukan?? ;)

    ReplyDelete
  50. ween;

    anda masa kecil pon comel bukan?? ;)

    ReplyDelete
  51. yobsumo;

    dah besar comot..terima kasih ;)

    ReplyDelete
  52. yobsumo;

    dah besar comot..terima kasih ;)

    ReplyDelete
  53. pija;

    comel mendeeeenya dah besar niiii.....bila tah mahu hilang jerawattttttttt..hukkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  54. pija;

    comel mendeeeenya dah besar niiii.....bila tah mahu hilang jerawattttttttt..hukkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  55. azlin ilman;

    itu al..tah sape yang ajar macam gituu tuuu...weeee....

    komen yang mana ea??

    ReplyDelete
  56. pinqib;


    sekarang lagi INNOCENT wooooo :D

    ReplyDelete
  57. kamezaim;

    tak duduk sano pon..kampon edden ajo kat sano ;)

    ReplyDelete
  58. mr penyubiru;

    tak pakai pampers...nanti biar berterabur apa yang patot kalau nak membuang..kan senang :D

    ReplyDelete
  59. mummymujid;

    pp saya memang cemmano???

    ReplyDelete
  60. hazirah abdul rahman;

    wakakaka...time gonjeng ye la...sekarang comot momot..

    terima kasih kerana baca hari hari..sila datang lagi ;)

    ReplyDelete
  61. fatehah A;

    tu la..siapa la letak bedak kat pp cenggitu tuuuu :D

    ReplyDelete
  62. ejay;

    hehehe..berdoalah anda..pasti lepas ni yang keluar cute miut..insyaAllah... ;)

    ReplyDelete
  63. ejay;

    hehehe..berdoalah anda..pasti lepas ni yang keluar cute miut..insyaAllah... ;)

    ReplyDelete
  64. ejay;

    hehehe..berdoalah anda..pasti lepas ni yang keluar cute miut..insyaAllah... ;)

    ReplyDelete
  65. daklengai;

    takleh pakai shawl apa ea?? tak paham.

    ReplyDelete
  66. si tedi;

    pergi la tangkap gambo sekarangggg :D

    ReplyDelete
  67. mier@merr;

    maintan mendenyaaa...haha

    ReplyDelete
  68. oranglidi;

    klasik pulak daaa...ehehehe :)

    ReplyDelete
  69. arnamee;

    salammm...

    hee..thanks clicking..will hit urs back ;)

    ReplyDelete
  70. arnamee;

    salammm...

    hee..thanks clicking..will hit urs back ;)

    ReplyDelete
  71. cik lilo;

    mesti la polka dots...auwwww :)

    ReplyDelete
  72. aishahtur;

    caitt kau pon comel..putih gebus gituuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  73. hanida lavida;

    nasib baik macam ibu saya...ehehehe :)

    ReplyDelete
  74. adiwarnatasya;

    sorii la..tak ada duit kecik la..ahaha :D

    ReplyDelete
  75. rosli;

    apa kena mengena dengan nama cik epal??? :D

    ReplyDelete
  76. rosli;

    apa kena mengena dengan nama cik epal??? :D

    ReplyDelete
  77. ms anis syahirah;

    haaaa?? masa kecik nampak macam mana?? dah boleh nampak macam mana dari kecil..bahaya tu.. :D

    ReplyDelete
  78. fiera;

    pic mana yang menunjukkan saya bergaya??? :D

    ReplyDelete
  79. chanana syaz;

    ye la tuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  80. alyn_c3n1;

    yang ni semua pulak...ahaha :D

    ReplyDelete
  81. violetless;

    uihh..siannya.tak pe..nanti tangkap gambar anak awak pulak yeee ;)

    ReplyDelete
  82. anisa hang tuah;

    gonjeng tetap gonjeng ;)

    ReplyDelete
  83. hafizshinchan;

    saya memang suka bercerita..tetapi selalu saya merepek ajooo...hahahaha...

    thanks 4 drop by~ ;)

    ReplyDelete
  84. intannurulfateha;

    anda pon comelll ;)

    ReplyDelete
  85. intannurulfateha;

    anda pon comelll ;)

    ReplyDelete
  86. chokio_nia;

    aku tergelak jugak tengok gamba kat pp bedak setempek tu..haha :D

    ReplyDelete
  87. mieza vs rory;

    ahaha..betul betul..kecil kecil main saronggg ajeee mana yang patut...tak payah nak pk pk...orang pakai..kita yayyy kan aje..huakaka

    ReplyDelete
  88. hikarikamiya;

    huakakaka...gila tembam laaaa :D

    ReplyDelete
  89. hasni;


    haaa..cari..carii..jangan tak carii ;)

    ReplyDelete
  90. adjla hafizin;

    bukan saya yang tempek tuuuuu

    ReplyDelete
  91. noorlaila mohamed nor;

    contest tu tutup bila ea??

    ReplyDelete
  92. noorlaila: pakai kerusi roda boleh??

    ReplyDelete
  93. noorlaila;

    nanti bagi selipar cun cun ;)

    ReplyDelete
  94. pink butterfly:

    memang comot ponn..ahaha :D

    ReplyDelete
  95. fifi hanie;


    haha..u pon mesti lagi sakan punya kannnn??

    ReplyDelete
  96. joegrimjow;

    jadi macam manooo?? haaaaa

    ReplyDelete
  97. sasha;

    berubah tuuu..sekarang banyak jerawat..huhu

    ReplyDelete
  98. lyana:

    thanks clicking..will hit urs back ;)

    ReplyDelete
  99. sugar and spices;

    kecil kecil boleh laaa :D

    ReplyDelete
  100. arieza;

    hakk..tebal jugak la...sapa tah yang tempek :D

    ReplyDelete
  101. angah iza;

    uihh..bergaya ke tu?? hakk

    ReplyDelete