Sunday, November 15, 2009

cik EPAL masa zaman gonjeng gonjeng dahulu... (zaman kecil kecil)

hari ni aku nak buat segmen TERJAH lagi..hari tu aku buat TERJAH pasal budak budak gila seks...hari ni aku pergi geledah ghobok ghobok (*baca=almari) IBU aku tu..jumpa la gambar gambar masa aku zaman ke "gonjeng" an dahulu...






aku tak tahu la sejak dari kecik ni..siapa la yang ajar aku posing GEDIK GEDIK ni..ok..jangan salahkan ibu mengandung..IBU ku yang cantik tertarik menarik anda memang da BOMB..anda memang tidak bersalah...tidak perlu salahkan diri anda ok!








dari kiri cepat lariii...
-nor-abang ajip-cik epal-kak ina tengah pangku adik aku RINA-
semua muka gonjeng gonjeng time ni..TERIMA KASUT..abang ajip tu dari kecik sampai aku dah gemuk gedempul ni pon suka tahu nak sakat sakat aku...dia suka bagi nombor telefon aku dekat kawan kawan dia yang tak semenggah tu...nak je aku lepuk sekor sekor...NOR yang paling kiri tu..beza setahun je dengan aku..bab boipren and buayapren ni..memang selalu dengan dia la aku berGOSIP.....dekat ENTRI INI ada gambar kitorang masa raya aidilfitri baru baru ini...









cik epal with RINA (my sister)..haaa..terserlah bukan sifat PENYAYANG aku dari kecil...?? adik aku ni dulu kecil kecil comel..orang ingat dia anak jepun..mak aku la cerita dulu...tapi sekarang dah besar besar COMOT..huakakaka....nak tengok gambar dia time besar..ada dekat ENTRI INI...memang bagus sangat la dia ni suruh cikgu Bahasa Melayu dia baca blog aku....dah cikgu dia pon dah pening dah bahasa apa aku guna kat blog ni..hehhh....








-cik epal- nor- kak INA pegang RINA dan abang ajip-
diorang ni antara cousin aku yang paling rapat la..dari kecil sampai sekarang rapat tahu?? masa aku putus cinta dulu..semua bagi semangat ala ala tahi ayam hangat..tapi diorang semua pernah jumpa MUNCIT..abang ajip tu aku rasa dah nak kahwin dah sekarang..dia tu suka sakat aku tauuu..MENYAMPAH aku..siapa la pergi letak bedak kat pipi aku macam tu tu?? dah macam tepung gomak dah aku tengok...ni IBU aku la ni punya kerja..eh! jangan salahkan ibu mengandung..tak baik tahu??






nor with cik epal..

maK OIIIIIII..tembam gilo aku dulu dulu ye..tapi aku rasa side effect bedak setempek macam tepung gomak kat muka aku tu la nampak tembam..siapa la pergi nak DAJALKAN aku tuuu?? nanti la aku pinjam laci DORAEMON..kita kembali ke zaman silam....hoyehhh~






time ni aku kat PORT DICKSON..ayah aku cakap time ni kitorang nak mandi..tapi tak jadi mandi pon sebab nak dekat maghrib..so..bergambar aje la..
aku rasa gambar ni paling tak senonoh sekali..adik aku sopan la jugak duduk macam tu..aku bercangkuk tahu ambil gambar..nampak spender lagi..auwww..comelnya spender aku..lepas ni mesti aku kena KUTUK sebab letak gambar nampak spender dalam blog..tak pe la..kutuk la..aku REDHA...



ada lagi gambar..tunggu la part 2..itu pon kalau aku rajin la nak geledah ghobok ibu ayah aku tu...aku rasa aku nak kembali la zaman kecil kecil dahulu..best je rasa time tu..nak mintak aiskrim mesti dapat..lepastu..masa kecik kecik boleh pakai baju seksi seksi..posing nampak spender..dah besar besar ni mana boleh..karang orang cakap BUANG TEBIAT pulak..kecik kecik dulu INNOCENT..(sekarang pon INNOCENT jugakkk)...tak banyak buat dosa..kalau melawan dengan ibu ayah pon..ibu dengan ayah yang tanggung dosa..sekarang semua benda..dosa dan pahala tanggung sendiri...so..LU PIKIR LAH SENDIRI...assalamualaikum =)


(perghh..aku bagi salam di akhir entri..jangan lupa jawab dalam hati ok..aku nak pergi cari DORAEMON..nak pinjam laci suka hati yang boleh pergi zaman silam tuu..kalau jumpa SUNIYO dengan GIANT agak agak dapat tak aku pergi zaman kecil kecil dahulu ha? aku seram sejuk je ni macam nak kena belasah dengan GIANT tuuu...)

Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

119 comments:

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

amboi2.kecik lagi dah pandai bergaye.ahaha.
teringin juge nak masukkan gambar kecilku yg putih gile macam cine n takde jerawat macam sekarang ni sangatlah jauh oke.ahahah.

sophie said...

lwax r gmbr cik epal ngan bedak bertempek kat pp.. memg menaikkan pp kmoo.. style baru ke tew?hehhe

miss lolly said...

grrr.


cumilnya time kecikkkk2 tu :P:P


kelik exabytesssssssssssss !

ween said...

comel ;)

Hafidz said...

assalamualaikum..

YobSumo said...

haha cik epal waktu kecik comel. dah besar ______. sila isikan tempat kosong sesuka hati.

Pija said...

Cik Epal mmg comel dari kecik :) Dah besar lagi comel. Tahniah anda dapat kekal kan kecomelan anda dari kecik sampai besar. Perkara yang jarang jarang dapat dilakukan oleh kebanyakan org.

azlin ilman said...

dari kecik mmg suke brgambor ye.
huhuhu~

(dik,tlg delete komen akk yg sblm neh.salah page daa.haha)

nyna said...

ahahah.
comel je cik epal.
:)

PinQib said...

comey je u, cik epal.
inosen betul., x maacam skrang,.
ahaksss..,. hehe .,kidding~!

kamezaim said...

apo yg tak kono eh jang.. den tngok muko jang maso gojeng tu ha comel bonar. dok tang mano jang ket nogori tu?

Mr PenyuBiru said...

kecik² lagi dah gedik.hihi...

gambar kat pantai tu,ko pakai pampers tak.lain macam je duduknye.hihi..

mummymujid said...

owh..pipi cik epall mmg cm gtu yerp...comel

hazirah abdul rahman said...

cik epal,kamo sungguh comel di zaman kegonjengan kamo,,hehe,,
dan sekarang setelah menjadi anak dara, makin2 comel tau,,

btw, cik zira merah sudah lama link cik epal dalam belog cik zira,,hehe,,mmg hari2 baca,,=)

Fatehah A. said...

bedak kat pipi xtahan.haha.aku dulu pn kena gitu gak.hoho

Ejay said...

comel...

suka tgh budak2 yg cute
doa mudah2an dpt anak yg super cute nnti. amin!

DakLengai said...

trbaca komen cik epal kt blog mili..

knapa xleh pakai shawl? xleh pakai kt ner? huhu

sI tEDI said...

aku x de lah gambo2 cam ko ni cik epal!! jeles sungguh!!

mier@merr said...

maintain je mke dr kecik...ehe..

oranglidi said...

klasik2!!!!!

arnamee said...

Salam cik epal:)

alolo, comeynyer time gonjeng2 pun;p
yg,klik xpax kamu:)

.cikfasya. said...

alahai cik epal..
muke x berubah..
maintain aje..=)

cik lilo said...

Comel jerp cik epal mase kecik

pki panties polka dot ker..?

gonjeng,gonjeng tu aper

fleur said...

comel2 ek cik epal,,pipi pun tembam cam epal,,huhuh =P

aishahtur said...

ko comelllllll !!!!

Hanida Lavida said...

muka u macam ibu yang mengandungkan u.
keke..
anyway, dah link dah blog cik epal. :)

adiwarnatasya said...

Cik Epal,
Tomel kamu masa kecik2...
Cute sesangat:)

rosli said...

comei sungguh! patut pun nama cik epal... :-)

MsAnisSyahirah said...

wah, gojesnya cik epal masa kecik..

kecik² lagi dah nampak cik epal ni macam mana orangnye..hihi...comel je..

siap posing gambar panas tuh..

hihi...

fiera said...

HAHA. seyes bergaya kamu. :)

Chanana Syaz said...

comot2 pun tapi comel ! :D

ALYN_C3N1 said...

wah..comel2 la smua..hehhee.

violetless said...

mak aiiii...comel nya la aiii...

kita nya gmba suma da rosak sebab banjir..sedih..

aNiSa hANg tUaH said...

eii
gonjeng2 pon comel la..
hehe

hafizshinchan said...

Cik Epal...wah bagus sekali blog cik epal ni...sesedap memakan epal yang ranum, banyak gila crite.

Keep up the good work!!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.comel! ;)

chokio_nia said...

comel ah ko weh..aku ske tgk gamba ko penuh bedak kat pipi tu..haha

Mieza vs Rory said...

cumel tapi tang pkai bedak setempek kat pipi x ble blah tuh...ahahhah...redha jer kan mse kecik2 dlu...org bg pki baju pe pun trime jer..bedak bertompok2 pun redha jer...hikhik

::h.i.k.a.r.i..k.a.m.i.y.a:: said...

sile datang blog akk menjenguk gmbar cumeyl kamu form 1.. ingat?? zaman u tembam2 comel dulu.. skang dah kurus tau..~~

hasni said...

balik sbh nati nk cr gamba kcik2 dl la

Adjla Hafizin said...

tebalnye bedak cik epal mse kecik.
hihi.

Noorlaila Mohamed Nor said...

memandangkan cik epal mempunyai gambar ketika zaman gonjeng
aku nak invite masuk kontes

http://seliparlaila.blogspot.com/2009/11/siapa-comel.html

silakan kalau rajin yea
huhu

Noorlaila Mohamed Nor said...

syarat mesti yg umo belum setahun
masa masih baby
huhu

Noorlaila Mohamed Nor said...

selipar
sempena blog seliparlaila
heh
tengokla atlanta, TL, padini
huhu

yep yg belum boleh jalan

Noorlaila Mohamed Nor said...

tadak la sampai tahap jamban
tapi mcm koleksi selipar aku jugak laa
ke ko nak high heels?

Noorlaila Mohamed Nor said...

haa yg tu boleh ejas kemudian
hee :p

PiNk ButTeRfLy said...

comelnye mase kecik2!!!!!!!
besar2 nape comot?
hehe.. kidding only!

Fifi Hanie said...

amboii, kecik kecik lagi dah sakan depan camera.haha.mcmlah i tak kan?;p

joegrimjow said...

patut la beso jadi cami
haha

sasha* said...

comel.muka tak berubah dr kecik smpai la ni (^_^)V

Lyana Hisham said...

halaa comel ;D

click2 nuff juge~

Sugar And Spices said...

cik epall...cute la u masa kecik...tapi skarang pun cute jugak :P

|arieza| said...

alalalalla.. tebal nye bedak kat pipi dia time kecik2 hehehe :p

angah iza said...

zaman gonjeng ???
kemain lagi bergaya ek ?
hehehhehe

aifaa said...

time tu mudalg kan :P

cik EPAL said...

hati bergelojak;

eheks..sekarang ni pon saya banyak jerawaaattt la..banyak gilaaa...huhu..tah bila tah nak elok..hukk

cik EPAL said...

hati bergelojak;

eheks..sekarang ni pon saya banyak jerawaaattt la..banyak gilaaa...huhu..tah bila tah nak elok..hukk

cik EPAL said...

sophie;


aah..maybe style baru barangkali..tergelak jugak tengok gambar tu sebenarnya :D

cik EPAL said...

miss lolly;

kenpa grr?? seram i.. :D

thanks clicking ;)

cik EPAL said...

miss lolly;

kenpa grr?? seram i.. :D

thanks clicking ;)

cik EPAL said...

miss lolly;

kenpa grr?? seram i.. :D

thanks clicking ;)

cik EPAL said...

ween;

anda masa kecil pon comel bukan?? ;)

cik EPAL said...

ween;

anda masa kecil pon comel bukan?? ;)

cik EPAL said...

hafidz: salamm ;)

cik EPAL said...

yobsumo;

dah besar comot..terima kasih ;)

cik EPAL said...

yobsumo;

dah besar comot..terima kasih ;)

cik EPAL said...

pija;

comel mendeeeenya dah besar niiii.....bila tah mahu hilang jerawattttttttt..hukkkkkkkkkk

cik EPAL said...

pija;

comel mendeeeenya dah besar niiii.....bila tah mahu hilang jerawattttttttt..hukkkkkkkkkk

cik EPAL said...

azlin ilman;

itu al..tah sape yang ajar macam gituu tuuu...weeee....

komen yang mana ea??

cik EPAL said...

nyna;

terima kaseehhh :)

cik EPAL said...

pinqib;


sekarang lagi INNOCENT wooooo :D

cik EPAL said...

kamezaim;

tak duduk sano pon..kampon edden ajo kat sano ;)

cik EPAL said...

mr penyubiru;

tak pakai pampers...nanti biar berterabur apa yang patot kalau nak membuang..kan senang :D

cik EPAL said...

mummymujid;

pp saya memang cemmano???

cik EPAL said...

hazirah abdul rahman;

wakakaka...time gonjeng ye la...sekarang comot momot..

terima kasih kerana baca hari hari..sila datang lagi ;)

cik EPAL said...

fatehah A;

tu la..siapa la letak bedak kat pp cenggitu tuuuu :D

cik EPAL said...

ejay;

hehehe..berdoalah anda..pasti lepas ni yang keluar cute miut..insyaAllah... ;)

cik EPAL said...

ejay;

hehehe..berdoalah anda..pasti lepas ni yang keluar cute miut..insyaAllah... ;)

cik EPAL said...

ejay;

hehehe..berdoalah anda..pasti lepas ni yang keluar cute miut..insyaAllah... ;)

cik EPAL said...

daklengai;

takleh pakai shawl apa ea?? tak paham.

cik EPAL said...

si tedi;

pergi la tangkap gambo sekarangggg :D

cik EPAL said...

mier@merr;

maintan mendenyaaa...haha

cik EPAL said...

oranglidi;

klasik pulak daaa...ehehehe :)

cik EPAL said...

arnamee;

salammm...

hee..thanks clicking..will hit urs back ;)

cik EPAL said...

arnamee;

salammm...

hee..thanks clicking..will hit urs back ;)

cik EPAL said...

cikfasya;

maintain ke??

cik EPAL said...

cik lilo;

mesti la polka dots...auwwww :)

cik EPAL said...

fleur;

epal tembam ke?? ahaha :D

cik EPAL said...

aishahtur;

caitt kau pon comel..putih gebus gituuuuuuuuuu

cik EPAL said...

hanida lavida;

nasib baik macam ibu saya...ehehehe :)

cik EPAL said...

adiwarnatasya;

sorii la..tak ada duit kecik la..ahaha :D

cik EPAL said...

rosli;

apa kena mengena dengan nama cik epal??? :D

cik EPAL said...

rosli;

apa kena mengena dengan nama cik epal??? :D

cik EPAL said...

ms anis syahirah;

haaaa?? masa kecik nampak macam mana?? dah boleh nampak macam mana dari kecil..bahaya tu.. :D

cik EPAL said...

fiera;

pic mana yang menunjukkan saya bergaya??? :D

cik EPAL said...

chanana syaz;

ye la tuuuuuuuuuuuuuuuuu

cik EPAL said...

alyn_c3n1;

yang ni semua pulak...ahaha :D

cik EPAL said...

violetless;

uihh..siannya.tak pe..nanti tangkap gambar anak awak pulak yeee ;)

cik EPAL said...

anisa hang tuah;

gonjeng tetap gonjeng ;)

cik EPAL said...

hafizshinchan;

saya memang suka bercerita..tetapi selalu saya merepek ajooo...hahahaha...

thanks 4 drop by~ ;)

cik EPAL said...

intannurulfateha;

anda pon comelll ;)

cik EPAL said...

intannurulfateha;

anda pon comelll ;)

cik EPAL said...

chokio_nia;

aku tergelak jugak tengok gamba kat pp bedak setempek tu..haha :D

cik EPAL said...

mieza vs rory;

ahaha..betul betul..kecil kecil main saronggg ajeee mana yang patut...tak payah nak pk pk...orang pakai..kita yayyy kan aje..huakaka

cik EPAL said...

hikarikamiya;

huakakaka...gila tembam laaaa :D

cik EPAL said...

hasni;


haaa..cari..carii..jangan tak carii ;)

cik EPAL said...

adjla hafizin;

bukan saya yang tempek tuuuuu

cik EPAL said...

noorlaila mohamed nor;

contest tu tutup bila ea??

cik EPAL said...

noorlaila: pakai kerusi roda boleh??

cik EPAL said...

noorlaila;

nanti bagi selipar cun cun ;)

cik EPAL said...

pink butterfly:

memang comot ponn..ahaha :D

cik EPAL said...

fifi hanie;


haha..u pon mesti lagi sakan punya kannnn??

cik EPAL said...

joegrimjow;

jadi macam manooo?? haaaaa

cik EPAL said...

sasha;

berubah tuuu..sekarang banyak jerawat..huhu

cik EPAL said...

lyana:

thanks clicking..will hit urs back ;)

cik EPAL said...

sugar and spices;

kecil kecil boleh laaa :D

cik EPAL said...

arieza;

hakk..tebal jugak la...sapa tah yang tempek :D

cik EPAL said...

angah iza;

uihh..bergaya ke tu?? hakk

cik EPAL said...

aifaa;

memang la muda :D

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !