Wednesday, November 25, 2009

anonymous strikes again! auww..so cute..




aku baca komen kau ni aku tak tahu la nak GELAK ke nak NANGIS..tak EXTREME sangat la ayat kau ni...sila cuba lagi...dan terima kasih kerana MENGOMEN dan MEMBACA entri aku...aku tengah BUSY...next time ok budak COMEL! (kalau betul la kau kiuttt miuttttt comel momel...)



p/s: please try again later...pleaseeeeeeeeee...
(nada merayu)

sambil nyanyi lagu please please please kamu jangan NAKAL..ku pergi sebentar bukan untuk CURANGGGG..OOO..OO (gaya alif OIAM dan sambil shuffle...ewaahhhh...)

127 comments:

  1. adoi..ni jenis tak leh terima pendapat la ni..pastu serang guna "anonymous"..

    nak klik nuff cikepal ..tp xdela la pulak..

    ReplyDelete
  2. hehe.. selalu je ade yg nak cari salah silap cik epal.

    sabar je ye?

    ReplyDelete
  3. Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

    kepada semua
    Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
    pelanggan dan pengunjung blog ini.
    Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
    Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

    Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
    "Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

    Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

    bUAT KO SABOR JE BILA ORANG CAKAP CAM TU.... TAHNIAH ATAS KEBERANIAN ANDA

    ReplyDelete
  4. nape plih lagu tew?? lwax r..hehhehe

    ReplyDelete
  5. mari kita tengok saper yang kener....
    hahahaha...

    cik epal ni kebal ko tau tak..kalau nak tembak pakai AK47..cik epal senyum jer...

    cuber r pkai keta kebal ker...
    rocket launcer ker..
    biologikal weapon ker..
    tak pon meriam katak ker..
    baru cool...
    setakat sound suam suam kuku..cik epal tak layan..

    nak glamour leh la..

    nice try..

    ReplyDelete
  6. anony,yang tiada keberanian..dia makan cili, dia yang rasa pedasnya..what u've wrote are all truth dear..nothing but the truth..ahkak (cewah..gaya kak ogy) dah byk pngalaman cintan cintun ni..the best cintan cintun is thru islamic ways..

    ReplyDelete
  7. haha. tolonglah kan si anon tu. huhu. paling x boleh blah dia nk ckp psl UIA plak. adoyai. stereotype sungguh terhadap budak2 UIA.

    ReplyDelete
  8. dpt comp security utk cikepal..berjaya gak klik nuff..

    ReplyDelete
  9. cian cik epal...kena serang...
    sabar k..

    ReplyDelete
  10. hahaha~
    ada ke nak suruh f*** diri sendiri~
    mongoks namanya tu~
    takpe epal sayang~
    kak zara kena gak serang2 dgn anony banyak lepas break up~
    hahaha~

    ReplyDelete
  11. dah biasa dah kena serangggggggggggg..huakakaka :D

    ReplyDelete
  12. salam..dtg nk klik2 tp malangnya nuff tido :D

    ReplyDelete
  13. ade le tu yg xkene ngn die,.
    mmg kene batang idong sndiri la kott,.,
    post berbaur sex pon nk marah,,
    post nasihat2 pon xkene,.,
    tah hape mslh die,.

    ReplyDelete
  14. sabar la cik epal..tak semua org suke kita kan..mcm2 la org ni..tapi pengecut plak org tu juz anonymous je..klu brani letak je la link die..ape daa..
    apa2 pun.. sabar k..

    ReplyDelete
  15. apa ni.teruk ayat macam tak bermoral.anony je,kalau berani letak lah nama/link an an an.sabar ye :)

    ReplyDelete
  16. ahahaha...
    kutuk2 pun
    dia baca gak =D

    yang pelik tu
    dia tau lak post2 cik epal
    sure dia letak link update kat page dia =D

    wakakaka
    nampak sgt kantoi =D

    ReplyDelete
  17. hek eleh..
    dia terasa lah tu. biarkan. haha

    ReplyDelete
  18. gilew aper cik anon tuh...nyibuk bace blog cikEPAL santet kan.....xyah layan ler cik epal..

    diew tuh gilew..huhuhu...kecian diew..

    ReplyDelete
  19. nk komen cmtu bg link ahh baru cun! ;)

    mmg anon2 penakut kot~

    ReplyDelete
  20. hahahaha..

    penakot la anonys tuh..
    rasanya xde kesan langsung utk cik epal kan?

    ReplyDelete
  21. pengecut2. gune anonymous. kalo btl nak ckp, gune id btl la. isk3. tula org. crik slh org je keje. pelik btol laaa. *kepelikan melanda skrg*

    ReplyDelete
  22. wah3...ske ske ati dia terjah mcm jew..

    dah r anonymous..x brani nak reveal dri sendri..
    sbor yer cik epal yg cun lg chomey..

    ReplyDelete
  23. kelakar ko nih cik epal.. dh lali kan dengan maki2 org...hehehe dh imune gitu..

    sbr k....u rawk girl:D

    ReplyDelete
  24. out of topic...
    tq terjah blog i...dh lame u x terjah blog..i tq again...keep it up k..tk cre

    u masukkna link blog u kt kotak yg kanan sekali...ok

    ReplyDelete
  25. makin bnyk komen cmni makin sdp mokcik nak mengarang esei spm.hahahaha

    ReplyDelete
  26. hoho..ko bolayan je..wat tatau..huhu
    cbe tgk sket kalo die ade blog..cmne la gamaknye kan??hurmmm

    ReplyDelete
  27. alah cik epal... akak pgil dik apple ar... nmpak cute ckit... ;)

    lantak ar org len nak ckp apa2 pun... kite wat xtau aje.. :)

    yg pnting, kite tau apa yg kite wat.. apa yg kite tulis... :)

    ReplyDelete
  28. ku stuju dngn anon!!!
    opsss

    lalala~

    ReplyDelete
  29. anonymous tu penakut sebenarnya, tak ada identiti...dah komen tak nak bagi email...ape ke penakut betol?

    ReplyDelete
  30. x faham btol la. sepatutnya blogging is fun. kalau dah sampai bab2 kutuk2 ni, mmg serius kadang2 menyakitkan hati. btw, sabar je la

    ReplyDelete
  31. sabar je la cik epal..org dengki la tue...nie blog awk,suka ati awk la kan nak tulis aper..yg dia susah ati sgt tue kenapa??kata negara demokrasi tak kan nak bg nasihat and luahkan pendapat pn dh tak bole..

    ReplyDelete
  32. ala tak kisah la u allsss dia nak mencarut skali pown...dah mmg dia ader hak sebb ini blog dia....

    *no wonder la u tak letak shout kat blog pasal ader mulut2 nakal ni slalu mengata erk?? isk2 tak patut2

    hurm aku pown dah klik kamo....

    btw blog kamo sungguh chomel....

    ReplyDelete
  33. Haha welawei best2 tapi slalu blog pmpuan yang kena mcm ni..n then yang serang mungkin:

    a) Telah di tolak Cinta nya oleh cik epal

    b) Orang nak minta klik naffnang nye hahahaha.

    ala cik epal. Jgn nangis ketawa je..hehe.makna dia ada orang baca entry kita hehe

    ReplyDelete
  34. tahniah cik epal sebab berjaya menghadapi dugaan ini dengan berani dan tenang..
    salute u!

    sikap anony ni umpama baling batu sembunyi tangan la..

    ReplyDelete
  35. LOL..pe brg jd anon..X_X
    x brani lgsung org tu..
    but still nak follow ur update kan??
    pelik sggoh org2 nii~

    ReplyDelete
  36. xpe cik apple..manusia..mmg mcm nie..kadang2 x semua org suka apple,kdg2 org suka orange xpun tembikai..so kalau x suka apple,jgn order apple jus..tp black_mel suka jus apple+susu...terbaik..

    phm ker analogy nie?hehe..

    ReplyDelete
  37. dah cakap dah,tak fahamlah orang2 macamni...haishhh~

    ReplyDelete
  38. hahahaha...

    cik epal diserang lagieyh..

    agaks ganas gak r komen ithu!!

    namun ku tahu..

    cik epal ku kebal!!

    hahaha...

    chaiyok2!!!

    ReplyDelete
  39. haha kalau nak nasihat org tayah la anonymous.nmpk sgt pengecut kan akak epal?gahahaha

    ReplyDelete
  40. bkn snang nak org suke kite, n x ssh nak wat org benci kite..so papepn jz be patient n jgn dilyn org2 cmni, papehal yg akan berlaku kite xtau..

    ReplyDelete
  41. eee,, xbest la anon :)
    cik epal rock la wey !


    btw, new blog cik epal .
    spoiltbella.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  42. org anonymous nih biasa xder telur. berani tulis tp takut nak tunjuk diri. but maybe dia org pompuan sebab dah sah2 xder telur di luar rahim.

    hmmm... kalo org pompuan xder apa plak ek?

    ReplyDelete
  43. nak nasihat org ,
    yg dia tuh baik sgt ke wahai pengomen ?
    dah la pengecut !
    gune la name sendiri
    benti la dr jd anony

    ReplyDelete
  44. HahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhahaHahahhahahahhaha.. OK! ithu saje mampu ku typekn membace komen bliaw.

    go go epal hijau!
    eh? Cik epal! miahaha..

    ReplyDelete
  45. aku nak tompang gelak.

    hahahahagghaha..

    anony tu lg xde pape. identiti pun xde.adehh. patut letak la identiti. br macho sket..

    ReplyDelete
  46. cik epal!!!!!!!!!!!
    kite senasib!!!!!!!!!!
    i pon kena.......
    jom kite gelak same2!!!

    ReplyDelete
  47. haha.. sabar jelah.. aku pon pernah kena.. dia kata aku cilok entry orang... wakakakaka.. buduh nya,,

    ReplyDelete
  48. No need to response since orang yang letak guna anon ni sebenarnya coward and just nak seek ur attention and response he he he .. Biarla.. kalo btul dia berani, revealla nama, email and apa ke semua.. biar orang pun bole judge dia balik.. takper..abaikan.. I pernah kena juga..teruskan berblogging tau ..keep up the good writing :)

    ReplyDelete
  49. salam cik epal...

    emmm bebawa bersabarlah dgn org yang makan ati ituuu....pedulikan dia..mudah-mudah Allah beri taufik dan hidayah padanya

    ReplyDelete
  50. hahahaaa...

    tu orang mmg nk bagi tengok yg dia sendiri mmg la hobby wat cm tu...

    konon rase tersinggung la tu... huhu

    ReplyDelete
  51. pedulikkan ckp org jnji ko x kaco hidup org len tol x.eley org y komen tuh pon ape kurg nye bkn bek sgt popn kan...siap ley mencarut lagik.ape da...ngate org tapi die pon sme jerk....

    ReplyDelete
  52. mr azrai marceel;

    macam mana kita nak tengok siapa yang kena??? hehehe...


    ak47 tu apa?? almaklumlah saya budak baru belajar..tak paham...


    meriam katak saya suka main..selalu main...

    tu la..kita bagi dia glamour ;)

    ReplyDelete
  53. mr azrai marceel;

    macam mana kita nak tengok siapa yang kena??? hehehe...


    ak47 tu apa?? almaklumlah saya budak baru belajar..tak paham...


    meriam katak saya suka main..selalu main...

    tu la..kita bagi dia glamour ;)

    ReplyDelete
  54. mr azrai marceel;

    macam mana kita nak tengok siapa yang kena??? hehehe...


    ak47 tu apa?? almaklumlah saya budak baru belajar..tak paham...


    meriam katak saya suka main..selalu main...

    tu la..kita bagi dia glamour ;)

    ReplyDelete
  55. nizaa;

    "the best cintan cintun is thru islamic ways.."

    agree! ;)

    ReplyDelete
  56. dilot;

    tu la..nampak sangat bukan...ataupun dia tgah hangat bercinta..sebab tu la

    ReplyDelete
  57. sophie;

    sebab lagu tu ada words plaseee ;)

    ReplyDelete
  58. pink butterfly;

    masih bersabar ;)

    ReplyDelete
  59. afzainizam;

    waaaa....ada kad raya gituuu...nanti saya singgah ok..

    dah biasa dah orang cakap macam macam ;)

    ReplyDelete
  60. nn;

    tahu xpe...sangat stereotype..apa kena mengena dengan UIA?

    ReplyDelete
  61. lord zara;

    kena serang dgn anon banyak lepas break up?? wooo...kenapa pula??

    ReplyDelete
  62. helena;

    tu la kannn..anonnn ajeeee

    ReplyDelete
  63. besi;

    dah biasa dah kena serang ;)

    ReplyDelete
  64. dilot;

    ouh..terima kasih..will hit urs back later ;)

    ReplyDelete
  65. dilot;

    ouh..terima kasih..will hit urs back later ;)

    ReplyDelete
  66. mr.chenta;

    itu pon kalau betul la dia ada blog...tah tah buat blog pon tak gheti...ye la..nak letak link sendiri pon tak gheti..hehh

    ReplyDelete
  67. cikyana;

    alaa..kejutkan la dia ;)

    ReplyDelete
  68. cikyana;

    alaa..kejutkan la dia ;)

    ReplyDelete
  69. cik ti;

    tu pelik tu...post berbaur sex kena kutuk..post nasihat kena kutuk..hehhhh

    ReplyDelete
  70. anis shahriruddin;


    tu laaa...memang tah hape mende tah..pengecut tak letak link..hehhhh

    ReplyDelete
  71. anis shahriruddin;


    tu laaa...memang tah hape mende tah..pengecut tak letak link..hehhhh

    ReplyDelete
  72. nadhirah zamrose;

    hakk..dia tak berani..sebab tu tak letak link

    ReplyDelete
  73. sharamli;

    memang sampai bila bila pon tak habes la dorang ni

    ReplyDelete
  74. pendekgemukbertompok;

    semua orang tak kan faham ;)

    ReplyDelete
  75. chentamaya;

    tu la..dia datang lagiiiiiiii

    ReplyDelete
  76. chentamaya;

    tu la..dia datang lagiiiiiiii

    ReplyDelete
  77. black_mel;

    apple susu???? waaaaaaaaaaa..sama la kita...saya pon suka epal susu..boleh geng ;)

    ReplyDelete
  78. zai;

    tu lah..follow update jugak..tu yang tak faham tuu..hehhh

    ReplyDelete
  79. zai;

    tu lah..follow update jugak..tu yang tak faham tuu..hehhh

    ReplyDelete
  80. noor afzan;

    baling batu sembunyi tangan??

    yes..agree ;)

    ReplyDelete
  81. ghostone;

    tak cukup power la komen tu..sebab penah received lagi power daripada tu ;)

    ReplyDelete
  82. encik azizan;

    tahu tak pe pokcik..lagi saya semangat nak mengarang esei sampai cicah lantaiiii

    ReplyDelete
  83. siggplus;

    apa choy?? kau ke yang tulis komen ni haaaa???

    ReplyDelete
  84. liyannur;

    yahh..blogging is fun...tapi ada jugak yang x fun..hehhh

    ReplyDelete
  85. jantan terhangat;

    tak nangis ponnnnnnnn..gembira bershuffle lagi adoooo...haha...

    cinta ditolak?? tak pernah lagi..salah reason barangkali ;)

    ReplyDelete
  86. qiefly si dolce;

    haaa...salah satu reason la nape tak letak shoutbox dekat blog ni....sangat lah ramai nak kutuk...hahahaha...


    terima kasih...sila datang lagi ;)

    ReplyDelete
  87. aurora diana;


    hakk..dasar penakut memang cenggituuuu

    ReplyDelete
  88. chokio_nia;

    tu la..tengok ada orang kutuk ke takkkkk :D

    ReplyDelete
  89. lp lum;

    tu la..apa yang penting..kita tahu siapa diri kita ;)

    ReplyDelete
  90. yana2605;

    tulah...negara ini demokrasi...sepatutnya kena terima la kan..tapi tak semua macam tu..sebab tu dia gila meroyannn

    ReplyDelete
  91. zuewairy;

    tak berkesan sangat la..sebab dah biasa dah.. :D

    ReplyDelete
  92. aleen avril;

    dia memang gila..gila glamour :D

    ReplyDelete
  93. ery farieha;

    hakkk...memang pelik kadang kadang ;)

    ReplyDelete
  94. suezensuzanna;


    ye..immune sudah dengan komen komen macam ni rupaaa

    ReplyDelete
  95. black angelz;

    hee...sentiasa bersabar ;)

    ReplyDelete
  96. imnotsupernotcool;


    yesss..small gituu ;)

    ReplyDelete
  97. sya mansor;

    rasa rasanya dia sangat terasa..sebab tu laaaaa

    ReplyDelete
  98. mr azrai;

    anda rasa dia lelaki kah??

    ReplyDelete
  99. iskandar;

    yes..nak orang benci dekat kita sangat senang ;)

    ReplyDelete
  100. jejaka anggun;

    tak tahu la tak ada apa...dorang ni cakap je pumpang pum[ang salu..tapi perangai tak tahu jugak la macam mana..yang adooo je la kannn

    ReplyDelete
  101. jejaka anggun;

    tak tahu la tak ada apa...dorang ni cakap je pumpang pum[ang salu..tapi perangai tak tahu jugak la macam mana..yang adooo je la kannn

    ReplyDelete
  102. azaliahjsalleh;

    lagi cakep berhenti..lagi tu la dorang buatttt :)

    ReplyDelete
  103. fza ithu zazha;

    hehehe..gelak sakan nauuu ;)

    ReplyDelete
  104. hbz;

    tu la ..letak la identiti sikit kan...baru la terasa macho..tapi dia ni macam hancur aje

    ReplyDelete
  105. ain butterscoth;

    rasanya ramai yang kena ;)

    ReplyDelete
  106. ahmadsufi6177;


    cilok entry orang?? saya pon pernah kenaaa ;)

    ReplyDelete
  107. cherrie pie sweety;

    memang coward ponnn....tah hape hape..tak semenggah betul prangaiii...tapi memang dasar pengecut pon..kalau betul la dia nak menkritik..bagi lah link ke apa ke kann

    ReplyDelete
  108. kaa firdausy;

    tahu tak apa..hobi baru dia la tu kan ;)

    ReplyDelete
  109. beautiful rose;

    tu la..dia pon mencarut jugak tengok..hehh..tak paham betul

    ReplyDelete
  110. haha ko bagi aku jeles okay cik epal! banyak yer org dengki sama ko!! yelah ko chantek!

    kalau aku takde apa2 sapa nak jeles sama aku!
    aku sgt2 lah harap ada yg kutuk2 aku! serius! bagi aku bila org kutuk dan marah kita maksud yer dia nak jadi mcm kita dan jeles!

    haha the fact yg ko tak marah! dan bakan suka!! haha ko buat aku rasa ko nie menantu pilih ibu aku lah haha..
    :P

    mungkin mcm takde makna bagi ko! tapi atas dasar ko! TAK PEDULI KUTUKAN ANOMYS! *sori aku memang tak reti eja! haha..

    aku akan follow ko!
    walaupown ko punya follow dan cecah OMG!! 1K+++!!

    aku jeles okay! :P

    ReplyDelete