Monday, October 26, 2009

review blog HOT HOT daripada cik EPAL




hari ni aku hendak cerita pasal blog blog yang pernah aku jumpa bila berblogging..


-blog berciri ke ibu bapa an

blog ni selalu owner dia dah kahwin la..aku baca pon kadang kadang sebab boleh jugak la nak tahu "cara cara menukar lampin bayi dengan selamat dan betol"..
senang nanti aku dah kawen karang..aku suroh laki aku je buat...

-blog yang membuatkan kita berfikir

blog macam ni selalunya...at the end of his/her story...mesti aku akan berfikir mesej apa yang dia nak sampaikan...sebab kadang kadang mereka memberi maksud tersirat sahaja..


-blog yang santai dan funny

blog yang santai dan ada sense of humor ni yang selalu aku TERJAH! seriously..bila baca blog macam ni aku punya otak tak serabot...


-blog yang berciri keagamaan

haa..bagus jugak owner yang macam ni...diorang mempraktikkan ilmu yang mereka dapat..sometimes aku baca jugak..bila rasa macam JAHIL tu..boleh INSAF baca entry mereka ni..


-blog yang melucah dan mencarut

banyak jugak aku jumpa..wakaka...but aku boleh cakap la..blog blog dalam kategori ni..selalu owner dia tidak expose diri dia sebenar..sometimes ada mesej tersirat sebenarnya..just be POSITIVE..



-blog yang kutuk kutuk perempuan

ni selalu owner lelaki la..kadang kadang aku TERASA jugak baca..haha..tapi tak de nya la aku nak MAKI owner dia balek...sometimes apa yang dorang kutuk tu betul jugak..just ikot orang yang baca tu je la..nak terima macam mana..


-blog yang BERANI MATI

blog macam ni memang sangat ramai orang yang masuk...blog KONTROVERSI la kira...aku suka jugak baca..dan aku selalu menunggu...apa lagi la yang owner ni BERANI buat..aku layaaannnnn je..


-blog GAY

yang ni aku tak payah la kan nak cakap siapa punya blog...aku harap mamat dua orang yang tak semenggah tu TERASA....wakakaka..


-blog masak memasak

ni aku masuk aku nak tengok makanan dia ajeee...terliur dooo tengok akak akak ni masak..dishes memang SUPERB..tapi aku ada jugak cilok resipi mereka kadang kadang...welll..dah nama perempuan..belajar tinggi mana pon..kat dapur jugak kerjanya nanti...


-blog make up..make over

yang cerita pasal make up make up ni...aku layannn jugak..sebab tengok muka semua lawa lawa bila dah make up..tapi tengok brand pon..memang LAWA jugak harga dia..

-blog pasal BERCINTA

boleh cakap ..dulu aku macam ni la..setiap entry kalau boleh nak cerita pasal BERCINTA jee..aku pon dah naik MUAK..bercerita macam aku sorang je ada pakwe..wakaka..sometimes aku layan jugak blog macam ni...boleh la mengikuti perkembangan percintaan mereka...


-blog PERSONAL LIFE

aku rasa ni banyakkk..banyak sangat..dah kata personal blog..mesti la ada yang cerita apa yang jadi kat diri mereka bukan?

-blog ILMIAH

disebabkan blog aku tidak ilmiah..ada jugak blog yang selalu aku TERJAH..untuk mencari info info yang ilmiah...boleh la aku jadi TERDIDIK sekejap..

-blog yang bertujuan untuk BUSINESS

ni ada yang jual shawl..baju...contact lens...accessories dan lain lain..aku suka jugak tengok ITEM ITEM dorang jual ni..agak agak mampu dan berkenan di hati..ada la jugak yang aku beli..


-blog cerita pasal ENTERTAINMENT

cerita pasal artis..cerita pasal review movie...gosip gosip terhangat..perkembangan dan perkuncupan artis tersebut..sometimes BEST jugak baca..haha..


haa..aku rasa ni je la list yang termuncul dalam kepala hotak aku sekarang...kalau ada lagi..nanti tahun depan aku tambah lagi ye...
to sum up...in my humble opinion...
"BLOG IS THE WAY YOU EXPRESS YOURSELF"

p/s:bagaimana pula dengan engkau???


74 comments:

  1. blog berciri politik ko lupa nak tambah.hihi

    ReplyDelete
  2. blog kite kategori mne cik epal???kukikukikuki

    ReplyDelete
  3. blog akak penuh gambo le dikk...nak wat camner perasan lebey...huhu ada aku kesah ke??

    ReplyDelete
  4. Aku mau tanya ko..blog aku apa genre ? hahahaha kalau ko dah review tol² :P

    ReplyDelete
  5. aku suke bace semua blog tp kurang baca yang bercakap pasal politik

    ReplyDelete
  6. blog aku...
    ntah..
    ko bace blog aku, tergolong yang mane?
    yg pasal agama ke?
    =p

    ReplyDelete
  7. good.
    ;)
    which one is mine?
    hahaha..
    ;DD

    ReplyDelete
  8. knpe xde ktegori blog aku pn??
    hmmm..

    ReplyDelete
  9. cik epal nyer blog nieh kategori ape nieh? cite la skiet..hehe

    ReplyDelete
  10. la. skarang dah kena tunggu approve rupa nya. slalu tgk org berebut2 nak jd pengomen pertama ;p heh

    ReplyDelete
  11. haha yang terlibat dalam kategori blog lucah tu aku lah..haha

    ReplyDelete
  12. saya okei je baca mana-mana blog tp kalo entry bab cinta yang penuh ayat jiwang dan panjang gile, saya akan elakkan.

    ekkkekekek.

    ReplyDelete
  13. blog bercinte tu blog sye kot..hehe

    ReplyDelete
  14. I suka blog yang jujur. Tak kisah lah kategori apa pun, janji jujur :)

    ReplyDelete
  15. blog cikepal nie kategori mane laks..hehe

    ReplyDelete
  16. my blog more to my personal life

    ReplyDelete
  17. my blog? gagagaga.. more to personal.. :) hehehehhehe.. belog u amat pemes kan kan.tahniahh

    ReplyDelete
  18. hihi..
    epal oi..
    entry ni kan.membuatkan saya terpikir dn memilih..

    blog aku as BLOG SYOK SENDIRI..bolehhh???
    coz cite psl diri sndiri je..ehehe..
    layannnn ~

    ReplyDelete
  19. haha..de yg dh bce de yg x..cuma x jmp lg blog gay, mencarut, yg bkn2 tu..hehe..

    ReplyDelete
  20. pape pon blognyer...
    semua adalah blogger..
    kan?

    masing punye minat.. masing punye cara... lalalala

    ada g..
    blog political...
    blog rojak.. hah.. ni blog aku..

    :-)

    ReplyDelete
  21. blog pakcik tak ada dalam mana-mana kategori pun hahahaha..syok sendiri ajer

    ReplyDelete
  22. blog tuk kenangan masa dpn je kekeke
    blog syok sendiri pun ok gak erkk..hiks

    ReplyDelete
  23. blog politik pling mantap..sape brani try la...stakat kutuk pompuan laki,lucah2 tu pe barang...

    pokcik nak cari model untuk blog pokcik..sape bermnt ley contact..klu die femes lps ni jgn lupe terima kasih kt pokcik..

    ReplyDelete
  24. blog ak berilmiah n beragama..lalalala

    ReplyDelete
  25. hahhaaa..
    ~aku layan je semua blog..
    pencetus idea semua blogger ni

    ~teruskan beblog ^^

    ReplyDelete
  26. entah ketogeri ape...
    macam tak ada je...
    =)

    kita banyak tulis cerita bagi orang baca...
    seronok...
    =)

    ReplyDelete
  27. cik epal,nak tnye...blog jen kategori ape>????jawap2..nnt jen nak bace..huhu

    ReplyDelete
  28. cik epal :)
    klo blog nur dikategorikan blog apa eh????
    dah tentu2 bkn ilmiah
    hurm klo business mesti ar bkn..
    bg opinion ckit..

    ReplyDelete
  29. blog gue blog ape? blog segansegan hidup buleh?

    btw, tgk2 la crystal kat blog i! wink wink~

    ReplyDelete
  30. blog rara plak cne ek cik epal? :D

    ReplyDelete
  31. so blog aku dalam kategori apa ek..hehe

    ReplyDelete
  32. blog siggplus adalah blog gay..wei?epal?ko n9 kan?area mane?reply kat page ku ek?

    ReplyDelete
  33. blog yg santai

    redmummy
    hanis zalikha
    and cik epal

    :)

    ReplyDelete
  34. agak2 sis punye mesti banyak cinton n life kan... ;-p

    ReplyDelete
  35. blog kau ni berani mati kan epal. ahahha.

    ReplyDelete
  36. kalau blog agama aku suka blog keretamayat...best wei!!!

    ReplyDelete
  37. alaaa , cik epal , tak taw nk selit mane . hahaha :D

    ReplyDelete
  38. blog ikut-suke-hati-aku

    leh ke camtu haha

    ReplyDelete
  39. tak tau lar blog aiza tergolong yg mana. pasal agama ke politik?? ngeh3... cikepal laks???

    ReplyDelete
  40. blog mengguna ayat lucah untk menarik traffic nuffnag hahaha.

    entah blog ak campur2 pon
    ada

    tk abeh2 entry motivasi belaja.

    ReplyDelete
  41. hahaha...
    personal saje..

    nak lebih2, tapi bukn pro pun..
    hihihi...

    ReplyDelete
  42. belog geh?
    haahahahaha
    nak jeleng sape eak.
    heeee~

    ReplyDelete
  43. agak2 kalau buat blog porno kene ban ke tak?heh..

    ReplyDelete
  44. we blog for fun, for information kan cik epal!


    hoho..bes dapat express diri kita nih!

    ReplyDelete
  45. entry ini ada kena mengena dengan gua ke?

    ReplyDelete
  46. personal blog aku tu sampai jadi kegemaran org yg suka bergosip dan mengutuk kat belakang

    ReplyDelete
  47. blog bro under mane ek??? cam termasuk sume je he...23x

    ape bro merapu rapan kat sinie nie

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  48. blog politik, blog felem, blog musik-musik, blog gambau2, blog tak update bersawang, blog bola, blog sukan, blogspot.

    dll.

    ReplyDelete
  49. ...kamu lupa blog pondan2 laa...
    ...pernah tgk tak??...

    ReplyDelete
  50. ...aarlaa, kene approve dulu ni...
    ...adakah cik epal sudah takmahu komen2 dr anon???...

    ...kita tunggu penjelasan dr dia...
    =p

    ...cam artis lak...

    ReplyDelete
  51. ...aarlaa, kene approve dulu ni...
    ...adakah cik epal sudah takmahu komen2 dr anon???...

    ...kita tunggu penjelasan dr dia...
    =p

    ...cam artis lak...

    ReplyDelete
  52. Blog syok sendiri kalo ada dpt duit laaggi syok kan!

    ReplyDelete
  53. cik epal, link lah aku.

    http://dear-butterfly.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. banyak jugak jenis blog ye.
    terima kasih kerana mengklasifikasikannya.

    ReplyDelete
  55. blog cintun mmg d elakkan .
    kdg2 je baca .
    haha

    ReplyDelete
  56. aku ske blog klaka..cth apekesni..sumpah gelak guling2 bace entri die..haha

    ReplyDelete
  57. ingatkan ada link tadi
    aiyoyo

    blog tu bini ke2
    sekian

    ReplyDelete
  58. sumpah menyampah bce blog org tengah couple.agagag
    ea? blog i kategori ape???

    ReplyDelete