Friday, October 30, 2009

laman web paling GEMPAK di zaman ini..rugi kalau tak TENGOK wooo


seksi jugak minah ni..tapi aku tak kenal pon siapa...wakakaka...



sesiapa yang tengah sangap sangap tu...boleh lah tengok laman web ni...seriously kau orang tidak MENYESAL...dah tengok...bagi tahu aku ok..nak tahu jugak apa feedback kau orang...tak berdosa pon kalau tengok..jamu mata ajeee....tapi kau kena bagi SOUND kuat punya la..kalau MUTE tak best wehhh...


56 comments:

  1. CIKEPAL...!!
    you are KILLING ME...seriously..
    arhh..astahgfirullahalazim..
    ngeeeee...

    ReplyDelete
  2. kuang ajo...tokojut den...hahahahaha...dah la masa nengok nie kul 12 tgh malm...cesss

    ReplyDelete
  3. hoo la cik epal..
    terkejot aku..
    huuhu
    mmg best la website tuu
    :P

    ReplyDelete
  4. siriously gempak....
    macam nak putus urat k*nt*t aku dikerjakan benda tu menjerit...
    macam tahu je apa benda yang di display tu walaupun tak buka....
    sebab dah pernah kena...
    jadi dengan jeritan tu dah tahu apa benda disebaliknya...
    nasib baik tak heart atack...
    =)

    ReplyDelete
  5. cik epal!!!!!!!!!!!!!!!terangkat montot ooo pagi2 nih!!

    waaaa!!!tak suke2...

    abeh jatuh jantung i nih..

    ReplyDelete
  6. jahat ko weyh..
    kalau esok aku wat check up telinga aku pekak siap ko aku saman..heheh
    btw awek tu bukan yang berlakon dlm hot teacher filem korea tu ke..

    ReplyDelete
  7. elehhh,
    bende ni dah lame aku guna...
    dah brape ramai dah jd mangsa aku... aku pun tak ingat...

    ReplyDelete
  8. waaaa!! sengaja tau.. dahla tgh2 mlm ni..huhu.. esok lah smbg stdy. tdo lu.
    =p

    ReplyDelete
  9. ini lebih bahaya dari rasuah.................

    ReplyDelete
  10. hehe. dah twu dah... memang hot kan cik epal. skrg jam 2:45 pagi, best layan malam²...urhh :P

    ReplyDelete
  11. kurang asam.
    nasib baek aku xde sakit jantung.
    aku loudspeaker!!dengar satu kolej.
    tak dapat tido mlm aku ni.. 8)

    ReplyDelete
  12. hahhah damn cool! hahahah mmg leh heart attack!!! lol... i was like screaming like hellllll!!!! u made my day! haha tq tq

    ReplyDelete
  13. adeh cik epal oi..seb bek tak tersembol biji mate aku..haha

    ReplyDelete
  14. kus smgt jap..
    nak2 bukak tyme ni..
    nyway,slam p'knln cik epal
    da lame fllow blog ni
    cuma first tyme komen jer..

    ReplyDelete
  15. siooottt j u ni epal...

    terkejut gile..mujur tak gugur jantung nih..huuuuu..

    tensen btol.

    ReplyDelete
  16. bengong!!!!!!!!!!tokojut akak dik oii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!seb bek aku tak de lemah jantung!!!!hampeh!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  17. hampeh tul cik epal..selamat aku xde lemah2 sendi,kalu x mau aku dapat parkinson..

    ReplyDelete
  18. erkk, tak berani nak tengok laaa
    ntah ntah keluar suare yang tak sedapp didengar...
    takut ahh

    ReplyDelete
  19. salam...
    cik epal,bg pandangan sy cik epal lgi seksi dari minah tuh...aauuuuuuuuwww...
    (hehehe...cukup tak nih sy membodek..ke nak bodek lg kaw punya??..)

    ReplyDelete
  20. opocot mak kau terkejut den.

    ReplyDelete
  21. tgh minggu exam.. xleh cuci mata.. haha.. abes exam nnti baru ley nottie2.. huahuahua~~~~

    ReplyDelete
  22. wahhh . mujur aku ta smpt tgk .
    tgh bukak link len tbe2 dgr owg pompuan jerit .

    agak2 owg len yg lam situasi aku neh berani ta nk ukak link yg ad pompuan jerit2 ? haha

    p/s : kebah terus demam den :D

    ReplyDelete
  23. cik epal!!..sangat terkijut!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  24. aha lagi satu..naseb baek lah saye nye laptop volume nye rosak..hahahha!!..x dpt nak menikmati sound efek nye yg sangat hebat itu..wakaka!!

    ReplyDelete
  25. haha..jht cik epal..
    nsb baik tak terkejut...

    ReplyDelete
  26. yes!!!!!

    aku first....

    klik nuff...

    yes..x sangke lak i jd 1st...yes....sewronoknyer..yes...

    study mane epal?ke epul??hakhkahkha...

    ReplyDelete
  27. cilakak...haha
    nasib baik aku lpe nak bukak sound.
    aku mute..haha..

    aku x terkejut sgt..

    kehkehkeh...
    benci kau cik epal..haha

    ReplyDelete
  28. bengang ar!!!mengong tol cik epal ni..takot tahu x????uish...hadoyaii

    ReplyDelete
  29. ni mesti laman web kuar antu nih .
    x nak la anis jengah2 .

    ReplyDelete
  30. aku kat opis...kena 'mute'. So, terpaksalah di tahan perasaan nak tgk ni bila balik rmh karang!! huhuhu....

    nnt aku tengok yep smbil layan Farmville

    ReplyDelete
  31. arghhhhhhhhh!!!!

    terkejutttt aku tahu x cik epallll!!!!!

    bangganggG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  32. memang hot giler la website 2...
    giler kentang punya...
    tekujat berok dah roomate aku... hahahaahahahaa....

    ReplyDelete
  33. nak buka ke xnak buka?


    tgk ahh malam nanti


    motip malam ???

    ReplyDelete
  34. cissssssssssss.
    tak tkjot lngsung!
    huhuhuh x)

    ReplyDelete
  35. mcm blog lucah je..takut nak klik

    ReplyDelete
  36. cik epal~
    naseb gua ade sakit kencing lawas.
    kalo xgua da kojol da!
    ahaha~

    ReplyDelete
  37. bengap ah ko cik epal...nasib x de sakit jantung...

    ReplyDelete
  38. haha tak tertipu langsung lah bila suruh kuatkan volume tu.


    cuba lagi lain kali cik epal!

    ReplyDelete
  39. perghhhhh....seb baek lupe nak unmute lappy.....hahhahahahaaha..

    dhlah tgk kol 3am T_________T

    ReplyDelete
  40. nasib baik speaker laptop aku rosak. wkakaa.

    ReplyDelete
  41. ak dgr jerit je.tekejut beruk. naseb tak tengok. sengal la ko ni

    ReplyDelete
  42. haha! tak kena pong! :D
    seblom nak bkk tgk link killerjo.
    terus tak jadi.miahahahaha

    ReplyDelete
  43. huhhh..luruh abeh jantung haku neh >:( hahah

    ReplyDelete
  44. hoho , gila seriau !

    hospital trus nieh !

    ReplyDelete