Saturday, October 24, 2009

cik EPAL on twitter...hoyehhh~



yayyyy!! aku dah ada twitter... MELZ paksa aku suroh buat...aku baru je buat dah ada 73 yang aku follow...haha..murah hati betol twitter ni..aku sebenarnya x tahu sangat function twitter ni untuk apa?? anyone can help me??


boleh la follow aku kalau berminat..




http://emo.huhiho.com

budak gemok PINK nak main kejar kejar dengan aku hari ni..tapi aku MALASSS nak main dengan dia...saja je suroh dia lari setempat.....wakakakaka..


41 comments:

  1. mak ai..unbelivebel btol..apsl xde org komen lg nih?
    act ak pn xtau pape jadah twitter 2..so sape tau cpt cite..

    ReplyDelete
  2. first!! (Ker?)
    pocket pun tak tahu jgak pasal twitter!!

    claim dulu lah:)

    ReplyDelete
  3. now the real comment,
    katanya cam fesbuk jgak.. tp cam satu lg cara yg lain jer:)
    pocket pun dah wat jgak sbenornyer,
    tp tak pernah try nak melayan nyer lg jer...

    tp kalau dah ada fesbuk, kenapa perlu twitter plak?

    ReplyDelete
  4. aku ada tp MALAS

    FB pun aku MALAS

    Blog lagi terbaik sebab blog lagi mencabar kreativiti untuk berfikir n menulis

    Kat Twitter ko blh update apa2 jer tp ringkas ler

    p/s: ko punya link tak ada sebab ko x masukkan URL masa isi komen

    ReplyDelete
  5. aah la cik epal..saye pon x paham camne twitter tuh..huhu

    ReplyDelete
  6. pemende r twitter ni...menyosahkan idup jerk...btl x syg??

    ReplyDelete
  7. twitter nak update pasal diri kita in the simple n short way. boleh guna handphone. so mcm tgh lepak2 kat mid ke, twit la nnt org lain tahu la, buleh join.

    twitter ni mmg kena follow org kalau tidak no point la ada twitter.

    i'll follow u!

    ReplyDelete
  8. hehe
    cik epal memfollow ku
    x tau sangt jugak
    ;-)

    ReplyDelete
  9. hahaa..aku lae la xtaw kot..pe function die?cam blog ka??atau fb, ms, fs tu bagai???

    ReplyDelete
  10. ok...saye yang first....

    sekian terma kasih =)

    ReplyDelete
  11. aik??

    nampaknye saye salah

    sudah tetipu..

    huk bukan yg petama =/

    ReplyDelete
  12. entah.ade sesape boleh jadi tutor tak terangkan ape function twitter ni.mcm femes sgt je.

    ReplyDelete
  13. oh teringin gak nk wat twitter...p cam xde mase jek..
    tggu time cuti sem t........
    mase tu cik epal lak sila bg tnjuk ajar k..hehe

    ReplyDelete
  14. owh yeah... nnt add kamu di situh!

    ReplyDelete
  15. adakah aku yang 1st??
    tweet aku jugak ye..

    ReplyDelete
  16. sian dak pink tu kena dera ngan cik beskut ekeke

    ReplyDelete
  17. twitter nie updatekan status.
    selalunya kalau i nak update status i kat facebook/myspace, i just use twitter.

    ouh.i dah link you pnye blog jgk.hehe :)

    lagi satu!i nak tanya lagu apa yg ada kt blog u nie ek?i suke.kalau blh nak cari and download :)

    ReplyDelete
  18. huhu...

    taktau pasal twitter nih..

    tapi mau tau gak pe functionnye..

    sbb ramai kwn2 ade..

    hahaha...

    ReplyDelete
  19. sy pun de twitter tp x reti jugak..hahaha

    ReplyDelete
  20. twitter ni cmne senarnye?mcm facebook ke?atau cam chatroom?

    aku tatao.haha..rase sian dgn diri sndiri~ :P

    ReplyDelete
  21. apa itu twitter . sy budak buta iT :D

    ReplyDelete
  22. ...twitter ni, kalu guna wireless UUM, hampehhh...
    ...lembap gila nak mati...
    ...dulu nak buat gak, tp syik tak leh bukak...cisss

    ReplyDelete
  23. waa, ebat da ad twitter :P btw, i klik nuffng u :)

    ReplyDelete
  24. nak cte pun mcm xterer sgt
    tunggu otai2 la tlg cte yea

    tp sudah follow!

    ReplyDelete
  25. twitter xtau. twister tau la. hehehe ;)

    ReplyDelete
  26. dgn twitter ko leh wat duit gak.
    dftr ngan churp2

    ReplyDelete
  27. ouh..die cm fesbuk kot..gamaknye la..aku pon tade menda tu..huhu

    ReplyDelete
  28. aku pon tak tahu ape guna twitter ni...cam FB je kot hehe

    ReplyDelete
  29. epall..

    aku pun ada twitter gak..

    tapi tak pandai guna.

    ntah pe pesyen ntah!!!

    ReplyDelete
  30. ko x nak main ngan dak vavi yg vavas pink tu xper ~ wa main dgn beliau. Twitter?? Jap aku buat kajian ilmiah dulu yerr .. kank dah dapat aku xplain. wakakakakaka

    ReplyDelete
  31. uikkkk ~ dah main2 approval komen lak ... huehuehuehue bagossssss!! perkembangan yg baix tuk musnahkan anon yg kedengki ngan ko!


    hiahhhhh!! Glory2 MU

    ReplyDelete
  32. gne la add on twitterfox utk bertweet dgn cpt n mudah..hoho

    ReplyDelete
  33. haha, i suke twitter! tp i jarang update, bkn ape, psl i tak suka nnti org label i mcm miley cyrus, hahaha, dia lah twitter-whore di kalangan celeb, then trus dia delete twitter dia, haha..

    anyway, bagus la if cik epal pkai twitter, lg snang follower nk tahu apa cik epal buat, tp lg mudah kalau cik epal download software yg bolehkan cik epal update status twitter guna hp je :D

    ReplyDelete
  34. sgt suka tgk budak gem0k pink berlari setempat.. hihi... comeiii2 ^^

    ReplyDelete
  35. salam...
    klu na terangkan panjang plk..
    apa kata cbe tgk link nie..
    ada la sikit psl twitter ini..

    http://ammar90.blogspot.com/2009/10/tutorial-twitter.html

    ReplyDelete
  36. kiutnyerr pinkie tu lari...geram tgk..mcm pokemon

    ReplyDelete