Saturday, October 31, 2009

am i addicted to PINK stuff?? wuhuuu..no i am not actually...

kita mulakan dengan bedak talkum wangi safi balqis...waaaa...saja je la nak bagi muka suci pakai bedak ni...disebabkan muka tak berapa nak suci...pakai la bedak ini..tapi aku tak pakai pon...sebab tu aku tak berapa nak suci....wakakaka...





saja jeee nak upload dua kali gambar katil aku kat uni ni...agak agak dinding tidak berapa nak semenggah tu...kau abaikan je la..sebab last sem memang kerja aku jugak yang tampal tah hape benda tah kat dinding tu...nota nota yang aku nak bawak tiru pergi exam semua tampal situ...kot kot la boleh masuk sikit dalam kepala hotak aku ni...tapi tak de la aku tampal poster Lee Min Ho...LEE MIN HO aje tampal poster aku kat bilik tidur dia...wakakakaka..





ok...gadget yang perlu ada dekat katil HIKMAT aku ni...yang warna biru yang comel tu..tempat aku letak public phone aku...public phone aku kecik je macam phone korang la...boleh je muat dalam tu...dan lagi satu..handsfree aku...before tido..boleh la layan lagu dulu...sebab aku ni susah nak tido...boleh juga layan lagu jiwang dan lagu raihan...insaf kejap~




ini barang kesayangan aku..beg HIKMAT aku...aku sayang sebab aku beli ni dengan duit aku sendiri wooo....suka kucing itu...dah la comel...mata bulat macam heliza pulak...suka...sukaaaa... =)


terserlah sifat ke "perempuan" an bila pegang "pencil box" aku ni...cissss...hilang ke macho an sekejap~






last but not least...
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


TADAAAAA!!!!!





perl KACIP FATIMAH....ni terpengaruh dengan roomate aku la ni..dia kata benda ni sedap...apa yang nak dikacip pon tak tahu la...wakakakaka.....errr...ni dikira pink stuff jugak kah???




kenapa kacip FATIMAH??? kenapa tak kacip AZIZAH MAHZAN? kenapa tak kacip MEMEY SUHAIZA?? kenapa tak kacip FASHA SANDHA?? kenapa tak kacip FAZURA?? kenapa?? kenapa?? (nama nama ini adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena antara hidup mahupun yang nyawa nyawa ikan kembong mahupun ikan dugong)



http://emo.huhiho.com
budak gemok PINK ni..pink jugak...hehhh...aku MENYAMPAH betol la dengan budak sekor ni...GEDIK betol la...aku dah bagi dah dia makan tempe...dia nak demand demand pulak..dia nak makan chicken chop pulakkkk...amboiii tuan kau pon lidah belacan..kau nak makan WESTERN FOOD pulak...aku lepuk jugak karanggggg~ hehhh....


p/s: aku tak suka pon warna pink sebenarnya...aku UNIVERSAL..semua warna aku layannn...janji comel dan cantik di mata aku...hikkk~ =)


53 comments:

  1. Seb bek dak gemOk pink tu xmntak makan ChickenpOp!
    Xpe la bokan sLaLo die ngiDam tu...
    Haks3

    ReplyDelete
  2. i pon suke pink wooooo!
    tp skrg apesal ntah, minat plak kaler kuning, dulu gile benci kuning. :D

    ReplyDelete
  3. betol jugak eyk.
    nape tade kacik azizah mahzan and kacip memey suhaiza.
    hehehehe
    ni tak,
    name klasik: kacip fatimah yg bertinkan warne pink2

    ReplyDelete
  4. pink...
    kita suka juga pink...
    kalau dulu2...
    lagilah... macam dah obses dah kalau orang tengok...
    semua nak warna pink...
    [waktu matrik dulu]

    tapi sekarang dah tak sangat...
    masih ada jugak benda2 yang warna pink, tapi tak semua...
    =)

    ReplyDelete
  5. walaweehh~
    mukan ke air pearl kacip FATIMAH tu xbesh?
    hee~

    ReplyDelete
  6. misya budok pahang;

    rasa cam nak tampo budak gemok pink ni pon ada gak..haha :D

    ReplyDelete
  7. lilianna mardiana;

    jangan benci sangat kot...sebab bila benci sangat tu la..yang kita sayang tu..haha

    ReplyDelete
  8. anisa hang tuah;

    kalau ada kacip azizah mahzan..u nak beli ke?? hahaha...
    kacip fatimah komersial kot =p

    ReplyDelete
  9. hurmmm..bes tak kacip fatimah tu??ramai pompan minum..

    ReplyDelete
  10. orkid edyliyne;

    saya xde obses mana pon...tiba tiba lak banyak mende yang warne pink ;)

    ReplyDelete
  11. chentamaya;

    aah..x besh..aku tak suka sangat..roomate aku yang suka..haha

    ReplyDelete
  12. hbz;

    suka pink jugak ke?? huakaka

    ReplyDelete
  13. chokio nio;

    depends la..saya tak de la suka sangat..hehe

    ReplyDelete
  14. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
    sebenarnya minat tp cm ngaku tak ngaku..
    cik epal nak malu2 lak
    ngeeeeeeeeeeeeee~~~~~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  15. widda_me;

    x berapa nak minat pon sebenarnya...haha

    ReplyDelete
  16. hohoh
    peanut tak suker kaler pink
    tapi banyak stuff warna pink
    heheheh

    ReplyDelete
  17. saye suker pink!!

    gler fanatik pink!

    tp tu mase mude2 dolu r...

    skang ni mcm ske kale purple lak...

    pastu ske kale merah llak..

    eh ijau pon ske gak...

    aih...sume pon la suker!!wuuuu~~




    ^SyASyA^

    ReplyDelete
  18. hahaha.. cik epal..bulu mate u ngan bulu mate kucing kat pensil case tuh same lah..

    cube cakap saper tipu saper tuh?muahahahahahaha...

    ReplyDelete
  19. ahh sakit mata.


    apekata bagi makhluk PINK tu kasi teguk kacip fatimah gak. ni asik makan tempe je, mmg ah muka cantik, tapi part part lain macam mana?

    ReplyDelete
  20. cik peanut;

    saya pon tak suka pink..haha :D

    ReplyDelete
  21. my longest yard;

    sini x jual sirap bandung..lala

    ReplyDelete
  22. am sya;

    perghh poning pale...kira semua kaler je la suka..kan senang...haha

    ReplyDelete
  23. am sya;

    perghh poning pale...kira semua kaler je la suka..kan senang...haha

    ReplyDelete
  24. cik cumey;


    ahahaha...memang la..adik beradik..huakaka

    ReplyDelete
  25. yobsumo;

    haaa..bagos jugak idea tu..tapi tu jantan tu..kasi tongkat ali pon alright dah rasanya ;)

    ReplyDelete
  26. yobsumo;

    haaa..bagos jugak idea tu..tapi tu jantan tu..kasi tongkat ali pon alright dah rasanya ;)

    ReplyDelete
  27. nasib baik earphone tak kaler pink

    ReplyDelete
  28. haha ni mesti ko ni kuat tnaga batin ni sbb duk slalu teguk kacip fatimah tu

    ReplyDelete
  29. hahahaha.. cik epal nih .. eyra dhla lame tak blogwalking..masok2 belog ni teros tergelak haa!kahkah!

    ReplyDelete
  30. izwan7;

    tak beragak la tu kalau earphone pon nak pink...haha :D

    ReplyDelete
  31. izwan7;

    tak beragak la tu kalau earphone pon nak pink...haha :D

    ReplyDelete
  32. aku x po;

    tak de la selalu sangat teguk..kau mesti selalu kan? tengok muka macam ada ciri ;)

    ReplyDelete
  33. zealousmaniac;


    uihhh..kenapa tegelak?? saya buat lawak kah?? lalala :)

    ReplyDelete
  34. suke gile pink..hehe
    smue brg pn nak pink..(*_~)

    nway,comey sgt brg2 Cik Epal..
    sbb wane pink=p.hehe

    ReplyDelete
  35. hahaha...

    penah gak terjadi nih..

    aku yang xbrape minat pink, terus tetibe byk lak brg berwarne itu..

    habis kene kutuk ngn kekawan, tapi kupedulikan...

    hahaha..

    dah brg tu comel. nak wat camne kan?

    ReplyDelete
  36. entah! aura kot :D
    hahaha
    pink comey jugak .. aww

    ReplyDelete
  37. anah;


    ehehehe...anda suka pink juga ke?? ;)

    ReplyDelete
  38. msanissyahirah;

    tu lah..barang comel.sebat aje laaaa kannnn...tapi x de la minat sangat pink ni pon..hehe ;)

    ReplyDelete
  39. zealousmaniac;


    aura apa?? hakkk...
    suka pink ke?? ;)

    ReplyDelete
  40. aku kemah tgk warne pink..
    jd lemah tak bermaya bunga2 matahari...

    ReplyDelete
  41. ries lee;

    ahhh..banyak cikadak la kauuuu

    ReplyDelete
  42. sedap ke perl kacip fatimah tu?
    aisehhh..

    aku x mnt pink.
    tp terselit jgk mende pink dlm idup neh.huu~

    ReplyDelete
  43. i like pink..obses kaler pink =)
    tp my feveret color is PURPLE..
    hidup purple..
    purple pink cantek kan =)

    ReplyDelete
  44. pinat;

    tah la..tak tahu nak cakap sedap ke x..rasa sendiri la..hahaha...

    mende pe yang pink 2?? hehe

    ReplyDelete
  45. cloud9;


    yup..purple plus pink..good combination and look feminin ;)

    ReplyDelete
  46. cloud9;


    yup..purple plus pink..good combination and look feminin ;)

    ReplyDelete
  47. even pink bukan fevret color, tapi tudung dan baju pink buat sy menyerlah.. huhu...

    ReplyDelete
  48. cik epalllll!!!!
    awk nye ellow kitty same ngn kite punye...
    sebijik tau x...
    knp???
    knp???
    wahaha...

    ReplyDelete
  49. wah...sbijik2 la die copy. haha. seb bek template pon tak curik jugak =p

    p.s: gi la saman org tuh. bole kaya cepat. LOL.

    ReplyDelete